- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Ok. Kipipáltam: ''lemez egymenetes/Dao engedélyeztése'' (a magyarban ez az overburn...), és az írásmódnál is ezt választottam ki, de továbbra is semmi.
Olyat már írt ki, hogy csak akkor tudja megírni a lemezt, ha engedélyezem, hogy lezárja, de most semmi. Egyszerűen kiköpi és kész.
Kösz a linket, ezeket állítgattam eddig, valszeg a hiba a Teac 8X cd íróban van...
Kösz a segítséget, veszek egy új CD írót (Teac 52X). Már úgyis rég akartam... -
Wolfskin
őstag
Sziasztok!
Segítség kéne:
A terv: szeretném kiírni a filmjeimet CD-re, de a legtöbb 700-750 MB, ezért vettem egy csomó 800MB-s (90 min.) CD-t (Primedisc).
A probléma: a Nero (6.0.0.15) nem kezeli ezt a cd-t. Ha áthúzok egy 733MB filmet, azt a Nero 699MB-nek látja, de kiköpi a lemezt, hogy nincs rajta elég hely.
A megoldás: na ez kéne. Hogyan lehet felismertetni a Neroval a CD-?
A file/beállítások/kül. beállításokban, a max. lemezméretet átállítotam 92 percre. Semmi.
Aktív témák
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest