- iPhone topik
- Magisk
- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
nah, a ledes témában van vkinek tippje ? mert holnap szeretném beszerezni a cuccokat, csak nem tudom hogy most kell e ragaszkodni az uv ledhez vagy uv csőhöz vagy van szép fényű olcsóbb led ?
-
Kobe
veterán
az még nem annyira vészes ha jó, csak hát ugye nagyker
lehet hogy egy telefont megeresztek majd
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
mondjuk az érdekelne, hogy én kistételben (1-2 db cuccot rendelhetek e, mert látom van TT ventitek, hátha) vagy csak nagy tételbe ?
-
Kobe
veterán
amúgy, minőségileg az erősebb fényű ledek mennyibe fájnak ? ami nem uvs, hanem csak erős kék fényű pl...
mert megskubiztam, mustárban csak 1700 az uv cső, szal ha az jön ki olccsóbban, akkor azt ....de ennyit egy ledért ?
a sima érdekelne, ami szép kéken világít, erős fénnyel -
Kobe
veterán
480 ft ??? bazze akkor már ha veszek 2 uv csövet az 2 ezer, és meg van oldva, de mire mondjuk 8 ledet ? na neee
-
Kobe
veterán
nah akkor vázolom mire gondoltam
nekem az uv cső az túl egyirányú fényt ad, ezért jobban tetszene a plexi oldalán egyfajta élvilágításként egy sor, kb 10-12 db erős fényű kék ledből kialakított ''izzósor''
ezt molex csati szétkapása után mekkora feszkóra lehet kötni, illetve a ledek ára azért érdekel mert az erős fényű led az viszonylag drágább, vagyis lehet h a sok led helyett jobb lenne egy cső, de szeretnék a ledes megoldásnál maradni -
Kobe
veterán
hogy lehet rákötni tápegységre egy Led sort hogy világítson is ? és kb mennyi a led darabja huf ban ? tom hogy filléres de kb
-
Kobe
veterán
én egy codegen 6102 t alakítgatok majd
Bővebben: link
csak nem kék, hanem fekete -szürke
[Szerkesztve] -
Kobe
veterán
válasz
neongorack #325 üzenetére
nem olyan, olyat kapok itt is. Thermaltake a1640 est szerettem volna, mert az csendes, van fordulatszabályzó rajta, meg jól is néz ki....de ugy tunik rendelni kell vagy beérni vmi mással
-
Kobe
veterán
válasz
neongorack #322 üzenetére
láttam
sajna nekem egyenlőre beszerzési gondjaim vannak, sehol a fenébe nem kapok olyan ventit ami kéne, neten rendelve meg nem éri meg 2 áráért a boltban 3at vehetnékde azért a plexit felrakom
meg szeretném a fekete-szürke ház teljes led készletét kék-fehér re cserélni...
apropó nem tudjátok hogy lehet téglalap alaku ledet kapni vagy csak kerek formájút ? és színeset hol érdemes nézni ? -
Kobe
veterán
na 7végén megcvsinálom a gépet és küldök képeket...bár egyelőre apróbb modok (plexi, meg rack festés, ventiszabályzót is szeretnék később de nincs venti
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Magisk
- Formula-1
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest