Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
-
Mobilarena
Hasznos információk, tanácsok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Helló!
Két számot keresek nagyon, de sajna egyik címét, és előadóját sem tudom, remélem tudtok segíteni
1, egy férfi énekli a szám címében talán benne van a shine de nem találtam rá sehogy, van a refrénnél kb egy ilyen szövegrész--> Shine, shine, shine in the morning, shine in your heart, legalábbis ez rémlik, de bitzos hogy úgy kezdődik hogy 2x mondja shine. (populáris zene, nem rock, nem rap)
2, Erről még kevesebbet tudok mondani, szintén férfi énekel benne, szövegrészt nem tudok 1x hallottam mindössze, és inkább a zenéje fogott meg. Olyan mintha kicsit torzított lenne, rossz öreg rádióból szolna, ha jól hallottam hegedű szól alatta, 1 állandó dallammal, stílusában nagyon hasonlít arra ami egy régebbi opel reklám zenéje volt, annak a címére se emlékszem, de a klipje olyan volt hogy egy vékony borzas hajú srác sétál az utcán egykedvűen a kamerával szemben, és lökdös mindekit
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Spórolós topik
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ubuntu Linux
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 990 Pro Heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest