Hirdetés
- Itt a szentjánosbogaras Nothing Phone
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
Új hozzászólás Aktív témák
-
h1mpi
félisten
Ja Suzuki a Ti autótok Én nem szeretnék az első koccanásnál meghalni ebben a papírhalmazban. Mi 5-en utazunk benne külföldre egy heti csomaggal. Az Y-nak 852 liter +150 liter a csomagtartója. A Swiftnek 200 liter. Van még kérdésed vagy benézted?
Ja és az ipari hulladékot nem a minőségére értettem, hanem az egész autóra. Egy igénytelen műanyaghalmaz az egész. De mindenki azt vesz, amit akar vagy amire van pénze, de akkor nem kell fikázni a Teslát és akkor én sem fikázom a Ti autóitokat.[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
tibaimp
nagyúr
Sok mindent el lehet mondani a Tesla-ra, de azt, hogy hulladék nem! Miért kezdte azt másolni/követni kb. az összes európiai gyártó...
szerk: amúgy meg Pistáék kicsit el vannak kurvulva (fizetett hirdetés, ez is OK, mert ebből élnek), az a kocsi jó épp, amit tesztelnek. Ok, ezzel nincs is baj, mert ennek a Suzuki-nak is megvan a vásárló tábora, csak az nem az lesz, aki Tesla-t vesz.
[ Szerkesztve ]
A tehén egy bonyolult állat, de ÉN megfejtem...| 2016-tól az tuti, hogy az angyalok is esznek babot...
-
h1mpi
félisten
Lemész a tengerre megállás nélkül? Ez a kedvenc dízelpárti hozzászólásom. És wc-re nem mész? Vagy használsz műanyag flakont? Amikor Te a mocsokban wc-zel a benzinkúton vagy sorban állsz kajáért, én sok esetben a 4*-os szálloda, de legrosszabb esetben is egy bevásárlóközpontban könnyítek magamon. Mire megkajálok már megint mehetek tovább. Amúgy nem én linkeltem a Swiftet...
Méretek: az Y csomagtartója nagyobb, mint bármelyik kombié 4.7méter hosszával és majd 1000 liter csomagtartójával... sőt még 22 fokra is be lehet állítani a camp módot és bent is lehet aludni kényelmesen, mivel van hozzá méretre tervezett matrac.
Nem bűn utána olvasni az infóknak a neten mielőtt neki állsz okoskodniA Tesla nem lesz 18 évesen sehol? Miért ne lenne? Mit tudsz amit a szakértők nem?
[ Szerkesztve ]
-
h1mpi
félisten
A faszerdőbe már te beleszaladtál, amikor dízelt vettél. Élj csak a múltban majd szépen kipusztul ez az elavult technológia az adblue-vel, dpf szűrővel és kettős tömegűvel együtt. A hátam közepére se kívánom már 15 éve azt a gusztustalan gázolaj szagot. Gázolajjal a teherautók és a traktorok mennek. Én két töltéssel kint vagyok Jesoloban. Egyszer Sormáson reggelizünk egy jót, majd Ljubljana-ban ebédelek a Four Pointsban, ameddig töltök és kint is vagyok. 130-150-el megyek a pályán 23 kWh-s fogyasztással, 500 LE-vel és összkerékkel. Nem kell hallgatnom a dízel kereplését egész úton. 2023-ban 2 db azaz kettő darab elektromos autó égett ki. Na hol is van az a faszerdő? Hála istennek 2024-ben már nagyítóval kell keresni az új dízeleket a piacon.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Rogstrix RX570 8Gb
- AMD Ryzen 7 5700X3D Tálcás - Új, 3 év garancia - Eladó! 82.000.-
- ÚJ Aranyozott DVI-HDMI átalakító/ több darabnál akció
- Thrustmaster T150 kormány + T3PA pedálszett + TH8A váltó (+ Wheel Stand Pro állvány az egészhez)
- Gainward RTX 4080 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest