Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
c.zsolti
őstag
Ennek igazán örülök! :)
Megoldódott az én gondom is. A lapom és procim is garis volt.
Néhány nap keménykedés után belementek a cserébe.
Melyik volt szar? Ezt meg sem tudtam... 2500Ft ráfizetéssel kaptam egy NF7-et és egy 2000+ procit. Annyit mondhatok, hogy kemény volt meggyőzni őket. :((( -
c.zsolti
őstag
Nem tudom, hogy megoldódott-e a gondod?
Hasonlóval küzdök én is.
Nálam nem volt semmi alkatrész csere. Egyszer elszállt a monitorról a kép és azóta szarakodik. Nekem is csak pörögnek a ventik, semmi BIOS hangjelzés, nem lehet újraindítani sem. Aztán gondol egyet és megy.
Egy Asus A7N8X lapról van szó, 1800+ procival. Elsőnek tápot cseréltem, de maradt a hiba. Ram és Vga csere sem oldotta meg. Maradt a lap és a proci. Most úgytűnik, a proci a hibás, mert egy NF7-be rakva is csak a ventik pörögtek.
Szóval ha tudod, akkor teszteld le egy másik procival. -
-
mr_ricsi
veterán
-
Arachnotron
csendes tag
Nem lehet, hogy egyszerűen csak kontakthibás az alaplapi AGP csatlakozó, mert nekem annak idején pont ugyanezeket a tüneteket produkálta egy noname Vodoo 2-es (hol elindult- hol nem, de ha megigazítottam a kártyát, akkor egy darabig jó volt). Szóval próbáld meg jól belegyömöszölni az alaplapba a VGa-t (de azért vigyázva:) )
[Szerkesztve] -
Trak
addikt
Hogyha csak procit és RAM-ot cseréltél akkor valszínüleg azokkal van a baj.
Vagy esetleg az alaplap, vagy vlami más cucc nem szereti az új dolgokat.
Procit húztad?
Próbáld ki a régi rammal a procit, vagy mondjuk az új ramoknál, hogy kiveszed az egyik modult.
A ramokat másnál, másik alplapban.
Ilyenkor érdemes végigtesztelni amit tudsz.
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest