- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Aktív témák
-
gabranek
senior tag
bocs azt elfelejtettem irni, hogy a teljes winyo fat32. 5gb c:, a maradák 2 patriciora van osztva.
amugy ha más nem jon össze behozom céghez, rack-be secondary drive es onnan formazom a c-t.
azért kösz -
gabranek
senior tag
ujrapatricionálást mindenképp el akarom kerülni, tele van a vinyo cuccal. Memoriát multkor leellenöriztem, memtest86 nem jelzett hibát. De azért másik modullal is megprobálom majd.
Na mind1, hétvégén majd megrprobálom a fenti dolgokat. Kösz szépen a tippeket -
gabranek
senior tag
szal adott a problema
most w2k van fent es vissza akartam rakni a w98-at. Gep restart, rendszerlemezrol boot. eddig minden ok, beirom format c: , kiirja a szokásos szoveget (a c-rol minden adat bla.bla). Na ezután siman visszatér a: -ra (semmit nem formazott), de utana még c: sincs.
Probáltam w2k cdrol bootolni, hogy azzal formázom a c-t. az meg vmi filet nem tud másolni ebböl meg abbol a dirböl, a telepítés megszakadt.
Mi lehet a baj, kezd behalni a vinyo? (bad sektor nincs)
Fat tabla sérült?
memoria?
Virus lehet? -én erre gyanakszom, mert tele volt a win szeméttel, kémprigikkal gator és hasonlo csodák :)
konfig: asus tusl 2c, tualatin 1200, 256 mb sd, 80 gb maxtor
tippje van vkinek?
elöre is kösz
Aktív témák
Hirdetés
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest