- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
válasz
Foglalt név #159 üzenetére
én se nem előadok, se nem adok el semmit
ez egy okj-és képzés, nevetséges, hogy egy felnőtt embernek előírják azt, hogy mit viselhet és mit nem.
slendrián, mert? a testékszere miatt?? vagy mert rosszul ír le egy szót? lol
vagy én? az lehet
(#160) FehérHolló,mint írtam max nem veszik fel. az már az ő baja. de a mai világban már az ált. suliban is nehéz megnevelni a nebulót. ne egy 18 év felettivel próbálkozzanak
[Szerkesztve] -
brownus
veterán
válasz
Foglalt név #156 üzenetére
kezd kurvára unalmas lenni, hogy mindenki ezen pörög, hogy ha vki netalántán egy-egy szót nem helyesen ír le, ki nem szarja le?? egy logout -os cikk legyen rendben, vagy egy hosszabb komoly témájú hsz, vagy mittomén mi.
én se tudom, hogy kell leírni, hogy percing... tökmindegy, jövevény szó úgy is, nem magyar
olyan szó meg nincs, hogy autóbuzi, na tessék....
ez nem csak Neked szól hanem általában, mindenki rögtön lecseszi a delikvenst ha egy szót véletlenül rosszul ír le...
és a srácnak van igaza, ha fizet és teljesít akkor had tanuljon, max. sehova nem veszik fel... (ez nem ált.suli vagy gimi)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple MacBook Air Megbízható társ a mindennapokra!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest