- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZepHyr087
csendes tag
Sziasztok!
A gépem felújításra került, csak a ház (Zalman Z11+) és a táp(FSP HEXA+ 550W silver) maradt a régi. Vettem bele MSI B450 Tomahawk MAX alaplapot, AMD Ryzen 5 3600 procit, Patriot Viper Steel Series 16GB KIT DDR4 3600Mhz CL17 memóriát és a videokártya GIGABYTE GeForce RTX 2070 SUPER WINDFORCE OC 3X 8G lett amihez adták az új COD-t a Modern Warfare-t. Gépet össze raktam feltelepítettem win10 pro 64bit-el majd felraktam a COD-t, egyből ultrán kimaxolva a grafikát indítottam kíváncsian "vajon hány fps lesz". Simán lenyomtam 3 pályát (130-170 fps volt) , majd offoltam mert mennem kellett. Másnap jött egy nagyobb javítócsomag a COD-hoz és onnantól ha maxolom a grafikát másodpercek múlva kilép hiba nélkül, vagy hibákkal ki crashel pl: Memory error 01796, Dev error stb. Ha low vagy éppen csak médium grafikára állítom akkor letudok játszani 3-10 meccset crash előtt, highon már a menüben ki crashel. Gondoltam majd jön javító csomag csak várni kell, jött is de a hiba maradt. Pár napja a G2A-n levolt akciózva a Shadow of Mordor game más másfél euróra mondom megveszem megnézem milyen ultrán ölni az orkokat. Kimaxolva ott is kifagyott egy idő után, de itt már memória címre hivatkozva (nem mindig ugyan arra.) Kezdek arra gyanakodni hogy hardveres lesz a probléma. Ebben tudnátok segíteni, programokat ajánlani amivel megtudhatnám a hiba oká? Ajánlották azt is h lehet újra kellene rakni win10 től kezdve mindent, de gondoltam előtte tanácsot kérek. Driverek frissek.
Lefutattam a MemTest86 -t USB ről hibát nem talált.Előre is köszönöm!
ZepHyr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen videókártyát?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Honda topik
- További aktív témák...
- z97 - 4790k - 8x4 GB ddr3 2400
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- Komplett új gép eladó Ryzen5 8400F nettó áron!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest