Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
leyo76
senior tag
-
Baga1983
senior tag
Mindegy már belenyugodtam hogy jó lenne igy is erre nekiállok Windowst telepiteni erre meg nyom egy ilyet a telepitékor:
"Egy CD/DVD meghajtó szükséges eszközillesztője hiányzik. Ha az illesztőprogram hajlékonylemezen, CD-n vagy DVD-n illetve USB flash meghajtón található, helyezze be a lemezt vagy csatlakoztassa az eszközt most."
és nem enged tovább. Ritkán jön a baj de akkor csőstül.
-
Baga1983
senior tag
Rajta van a hűtő normálisan a procin ezzel nincs is gond most már de a ezt a cpu fant nem értem, elindul az elején azt leáll és ugy marad persze minden más ventivezérlőn működik de hát azért az nem ugyanaz...na mindegy most már fizetésig elleszek ezzel az alaplappal aztán majd meglátjuk.
-
Baga1983
senior tag
Jó vágom miről van szó csak nem tudtam hogy az távtaró neve van, na mindegy is elindult a gép ugy hogy a házról csak a power switch van rákötve a lapra de most meg a cpu hútö kezdett el szarakodni mert egyáltalán nem forog rajta a venti, minden működik meg ha máshova kötöm be akkor a cpu hűtő is de a helyén nem működik valamiért. Az elején pörög egy kicsit aztán lemegy 0-ra.
-
alibaba78
őstag
Az eddigieket is koszonom szepen.
Legalabb sejtheto, hogy a procival van vmi bibi. Esetleg az meg nem lehet problema, hogy ugye a 3200+-os procinak elvileg 400-as az fsb-je, de mivel 200mhz-es ramokat hasznalok, igy az fsb is 200, 11-es szorzoval, mert ugye 2200mhz az alaporajel?! 
-
alibaba78
őstag
De a haverom gepen majdnem maxon futott a vegas, azzal a kulonbseggel, hogy neki 2600+-os bartonja van. Minden mas ugyanolyan, ram, vga. A legujabb Forceware alatt mit ertesz? A 175.19-es van fenn, ezt talaltam az Nvidia oldalan a videokartyahoz. Mindenesetre nagyon szepen koszonom. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen routert?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- mini pc/ WIN11/ i5 12600T/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ WiFi/ BT/ 1 év garancia, számla
- CoreI5,13600KF,14/20/GIGABYTE,B760M-DS3H,KINGSTON,DDR4 32GB,RTX5060TI 16GB/2Tb T.hely/GARI/Win11!
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- I5 8500 RTX 2070 16GB DDR4 500GB NVME 1TB HDD NOCTUA HŰTŐ
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X570 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Zalman S2 TG ADATA 750W
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Eladó ÚJ TCL 501 2/32GB fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Az eddigieket is koszonom szepen.
Legalabb sejtheto, hogy a procival van vmi bibi. Esetleg az meg nem lehet problema, hogy ugye a 3200+-os procinak elvileg 400-as az fsb-je, de mivel 200mhz-es ramokat hasznalok, igy az fsb is 200, 11-es szorzoval, mert ugye 2200mhz az alaporajel?!