-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Mercutio_ #29019 üzenetére
De a boot készítő magának formázza a pen-t, kb annyi beállítási lehetőséggel, hogy akarod-e vagy sem. Mondjak azt pont nem néztem, hogy a fájlrendszert megtartja-e, mivel eredetileg is NTFS-ben volt.
Amúgy rájöttem, hogy azzal keverem az 4 GB-nál nagyobb méretet, hogy ettől nagyobb pendrive kell és nyilván nem azért mert >4 GB-os fájlok vannak.
Viszont akkor most tölthetem le megint a win-t, meg a boot készítőt, mert ugye azt sem érem el. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Mercutio_ #29016 üzenetére
HDD priority-t nem láttam, csak a boot device priority van.
Ha csak bios-t engedne USB-ről, akkor miért lenne a boot-nál? Van külön bios frissítős menüpont a biosban.A pendrive jó, a boot készítő jó (X200-nál használtam, bár végül nem kellett), mindjárt megnézem asszony gépén, hogy most bootol-e.
Kénytelen lesz NTFS-ről bootolni, mivel az img nagyobb mint 4 GB.Mondjuk azt továbbra sem értem, hogy a régi setuppal miért nem bootol a gép.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Több mint 1 milliárd dollárnyi részvényüket adták el az NVIDIA belsős emberei
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Battlefield 7
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest