- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
plevips #50306 üzenetére
Tippelgetek, ha a memtest lefut és rendben van ,akkor még az SSD-re néznék rá, meg hogy UEFI-s telepítővel raktad-e fel.
SSD kapcsán csak annyi, neekm egyszer egy ilyen WD Green, de m.2 SATA kialakítású csinált furcsaságokat, aztán végül ki is cseréltem ismerősnek, azóta itthon van, működik, de nem bíztam még rá gépet.
-
-
-
válasz
plevips #50301 üzenetére
Szuper, akkor nézzük még meg a RAM-ot is.
RAM stabilitás tesztelés:
TM5 + Anta777 konfig, win alól futtatható, 1-2 óra elegendő.
Letöltési link: [link]
Letöltés után futtatva a "load config &exit" gombbal betölteni a kívánt konfigot:
Bezáródott a program, újra el kell indítani, de ezúttal rendszergazdaként
Errors részen írja a hibákat. A határérték ameddig még belefér az a 0db ! -
Grave_444
nagyúr
válasz
plevips #42736 üzenetére
Bios resetet próbálj meg aztán utána elsődleges boot opciónak állítsd be az SSD-t.
Ha alapértelmezetten másról indítaná a rendszert és időnként "elfelejti" lehet csak az elemet kéne cserélni. Szerintem bios beállítás megoldja a problémát.Rosszabb esetben a Windows hibázik, újratelepítés vagy rendszer visszaálíltás jöhet szóba.
-
prabhu
senior tag
válasz
plevips #40144 üzenetére
Honnan tudod, hogy csak a táp szállt el és nem vitt magával mást is?
Esetleg leírnád az alkatrészeket, beleértve a lehalt tápot is, hogy más is olvasni tudja majd a tapasztalatot vele?
A 8 pin nem kellene, hogy gondot okozzon, ha rendesen belemegy és nem ér hozzá valamihez. BIOS reset, alkatrészek, elem kikapása a lapból megvolt? -
MrDerekas
addikt
válasz
plevips #37647 üzenetére
Szerintem nem gáz, ha pár percig nem variálja az adatterületet a trim. Frissítések rendben fent legyenek, esetleg nézd meg az ssd gyártói oldalán van-e friss fw az ssd-hez. Az hogy lassan kapcsol be a funkció lehet a HDS bugja, a rendszer késlekedése, vírusirtó szöszölése, tápellátás és elektronikai fennakadás. Az ssd topikba is bekérdezhetsz, mert ebben a témában nem én vagyok az embered
(#37648) Henrikk001 Bármi.
Újonnan összerakott gép és így indul, vagy már használtad és egyszercsak ez történt?
Minden csatlakozó a helyén az alaplapon?
Sípolós/csippanós hibakód van?
Milyen ram van benne?
Monitor és kábele biztos jó?
Milyen fajta a táp? -
k-adi
nagyúr
válasz
plevips #37558 üzenetére
Köszi a választ.
Most kipróbáltam megint, 1perc game után crashel sípoló hanggal... pedig a gpu értékek jók. Nem értem
Már 2éve játszok ezzel, sose volt gond... win-frissítés se volt mostanság, a legfrissebb driver van fent, stb...
A képen látszik hogy egyáltalán nincs túlterhelve, sőt
lehet alaplapi gond inkább ? bár a gép megy csak játéknál van ez a durva crash
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Yettel topik
- Tőzsde és gazdaság
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Mozilla Firefox
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC - R5 5600, RTX 2070 és 16gb RAM
- PC 1060 6GB , i7-7800x , 32GB RAM
- AKCIÓ! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +RTX 3060/3070/3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest