- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Mobil flották
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tuske
csendes tag
nem tom szerintem a videokártya de itt egy video amikor el indítom a játékot ilyen hangot ad ki és a végén ki lépek játékból és abba marad de ha nem lépnék ki akkor még hangosabb lesz és utána ki írja hogy kritikus hiba és vagy lefagy és újra indul vagy csak lefagy és nekem kell újra indítani :S [link]
-
harry
veterán
Köszi, majd megpróbálom kideríteni, hogy mik a megfelelő értékek. Illetve fesz és időzítés adott, de a frekvenciát nem tudom, így AM3-nál mit-hogyan.
A 3. slotban néztem memtestet, két verziót is, az egyik tesztnél az elején jöttek elő hibák (piros), a másiknál a végén, majd le is fagyott a program. A másik modullal nem indult a gép, bár ezt majd még egyszer meg kell néznem pontosan.
A 4.slotban lefutott mind a két memteszt, mindkét modulon, hiba nélkül
Annyi, hogy itt a teszt frekvenciára ~100MHz-el kevesebbet írt, mint a másik slotban, ~400MHz ddr800 helyett valami 311MHz ddr640-et, ez eleve nem tudom miért lehet, másrészt honnan jöttek ezek az értékek... ez egy 1600MHz-es ddr3-as modul, eddig ha jól tudom 1333MHz-en üzemeltek, amíg minden rendben volt.
Akkor majd kikeresem a gyári beállításokat, és megnézem úgy megint, valamint ránézek az első két slotra is.
-
Bubu79
addikt
Hali!
Nekem is NForce2-m van és mindíg felrakom a teljes csomagot ( mások gépére is )
Úgy tűnik az NVidia csak az NForce3-nál nézett be valamit a driverrel, mert ami előtte volt és utána chipset, az mind megy rendben...
A másik gondodat már nézegettem, de nem tudtam kitalálni semmit - az én lapom BIOS-ában egy külön menüpont van a MAC cím beállítására, de a Tiédben nem láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged