- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Elegáns tokozást kap a Xiaomi Watch S4
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trancemusic
senior tag
Ha safe módban jó, akkor sajna ki kell szűrnöd, melyik progi, folyamat okozza.
Msconfigban összes progit kikapcsolod, vírusírtót is (net kábelt húzzd ki ) az összes szolgáltatást letiltod (kivéve a microsoft szolgáltatásokat )
Reboot, ha jó a gép, akkor lehet egyessével bekapcsolgatni.
Remélhetőleg meg lesz a ludas. -
trancemusic
senior tag
Csökkentett módban víruskeresést eszközölj.
Mbam-ot is futtasd le.
Utorrentet töröld le, ha a vga-d is terheli vmi indokolatlanul. (Telepítésnél tessék olvasni, pipát kiszedni, nemcsak next-next... )U. I. Acpi.sys hibája is okozhatja, de ez régi, belakott, teleszemetelt oprendszernél jelentkezik.
-
törölt tag
Azért nem jelez hibát, mert pl a késleltetés nem megfelelő a ramnak, vagy a feszültség, vagy nem kompatibilis a pc-vel, vagy a RAM vezérlő chipje kezdi megadni magát. Visszafelé is igaz, lehet, hogy ez a ram kicsit nehezebben tolerálja a gyengülő tápegységed-alaplapod ingadozását, a másik ramod "erősebb".
Másik gépben próbáld ki az "akadozó" memória modult, vagy másik tápegység próba erejéig, vagy ha van rá mód, akkor lazíts a BIOS-ban a ram beállításain.
benderguz: Nagyon nincs mit, könnyen lehet, hogy tévedek. Remélem eltaláltam a hibát. -
Sheld
senior tag
Tápcsere megvolt, TT Hamburgra. A probléma még mindig fenn áll. Semmilyen memóriadiagnosztika nem mutat semmilyen hibát.
Próbáltam DualChannelben. Kivettem, hogy csak 1 ram legyen benne, majd a másikkal is próbáltam solo-ban, hiba nincs, minden oké.
Aida stabilitásteszt: Egyik ram esetében semmi hiba, minden oké. A másik ram esetében a youtube videó elkezd akadozni, a hang is, majd az egérkurzor is. Ő lenne a ludas? Ha igen, akkor a diagnosztikák miért nem jeleznek hibát?
-
Robokutya
senior tag
Nem emlékszek hogy kipróbáltad e normális hdd-vel de szerintem egy notebook vinyó nem alkalmas asztali gépbe terhelni az 5400 as fordulat szerintem kevés az asztali rendszer kiszolgálására.
Próbálj beszerválni egy rendes asztali hddt vagy ssd-t.
Én személy szerint sose raknék rendszer vinyónak noti vinyót asztali gépre a legrosszabb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Óra topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged