- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
trancemusic
senior tag
Ha safe módban jó, akkor sajna ki kell szűrnöd, melyik progi, folyamat okozza.
Msconfigban összes progit kikapcsolod, vírusírtót is (net kábelt húzzd ki ) az összes szolgáltatást letiltod (kivéve a microsoft szolgáltatásokat )
Reboot, ha jó a gép, akkor lehet egyessével bekapcsolgatni.
Remélhetőleg meg lesz a ludas. -
trancemusic
senior tag
Csökkentett módban víruskeresést eszközölj.
Mbam-ot is futtasd le.
Utorrentet töröld le, ha a vga-d is terheli vmi indokolatlanul. (Telepítésnél tessék olvasni, pipát kiszedni, nemcsak next-next... )U. I. Acpi.sys hibája is okozhatja, de ez régi, belakott, teleszemetelt oprendszernél jelentkezik.
-
törölt tag
Azért nem jelez hibát, mert pl a késleltetés nem megfelelő a ramnak, vagy a feszültség, vagy nem kompatibilis a pc-vel, vagy a RAM vezérlő chipje kezdi megadni magát. Visszafelé is igaz, lehet, hogy ez a ram kicsit nehezebben tolerálja a gyengülő tápegységed-alaplapod ingadozását, a másik ramod "erősebb".
Másik gépben próbáld ki az "akadozó" memória modult, vagy másik tápegység próba erejéig, vagy ha van rá mód, akkor lazíts a BIOS-ban a ram beállításain.
benderguz: Nagyon nincs mit, könnyen lehet, hogy tévedek. Remélem eltaláltam a hibát. -
Sheld
senior tag
Tápcsere megvolt, TT Hamburgra. A probléma még mindig fenn áll. Semmilyen memóriadiagnosztika nem mutat semmilyen hibát.
Próbáltam DualChannelben. Kivettem, hogy csak 1 ram legyen benne, majd a másikkal is próbáltam solo-ban, hiba nincs, minden oké.
Aida stabilitásteszt: Egyik ram esetében semmi hiba, minden oké. A másik ram esetében a youtube videó elkezd akadozni, a hang is, majd az egérkurzor is. Ő lenne a ludas? Ha igen, akkor a diagnosztikák miért nem jeleznek hibát?
-
Robokutya
senior tag
Nem emlékszek hogy kipróbáltad e normális hdd-vel de szerintem egy notebook vinyó nem alkalmas asztali gépbe terhelni az 5400 as fordulat szerintem kevés az asztali rendszer kiszolgálására.
Próbálj beszerválni egy rendes asztali hddt vagy ssd-t.
Én személy szerint sose raknék rendszer vinyónak noti vinyót asztali gépre a legrosszabb választás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újabb videón a Mafia: The Old Country
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- SSD kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen alaplapot vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Akciófigyelő: Humble 'WB Play The Legends' Bundle (PC)
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest