- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
petya220
senior tag
válasz
gege321 #41632 üzenetére
Kicsit megijedtem, mikor írtad, hogy megy a sütőbe...
DE örülök, hogy működik!
Sajnos nem végleges a jóléte, de mondom, nekem 1-2 évet ment még a kártya! ( igaz, ez idő alatt 4x sütöttem meg, azóta másik gazdája van, (egyik öcsém) és semmi baja.. ez plusz 2 évet jelent!) -
syberia
veterán
válasz
gege321 #41629 üzenetére
Pitcairn XT roston sütve? Biztos finom lesz.
(#41628) genom01: Ha mégis a táp lesz, az újabb megerősítés számomra, hogy miért nem jó választás a Cooler Master MWE Gold. Nem adják olcsón, de a belső minősége nem ér fel a hasonló árban kapható, megbízható gyártóktól származó szériákéhoz.
-
batman.
senior tag
válasz
gege321 #38932 üzenetére
Szia!
Visszaolvastam 100% a táp. Csak a be quiet –et tedd át a tiedbe és hajtsd meg, akkor te is biztos leszel benne. Még valami, ha alsó-tápos házad van (a ház típusát nem találtam) akkor, érdemes havonta –kéthavonta takarítani a táp porszűrőjét, nagyon sok táp attól megy tönkre, hogy nem tudja benne keletkezett meleget eltávolítani, és szép lassan „megfő”.(#38934) FistXL Már nem aktuális.
-
MrDerekas
addikt
válasz
gege321 #38932 üzenetére
Szia!
Kicsit el vagyok pilledve, de így összefoglalva valóban a táp hibádzik. Esetleg .batman kolléga is megerősíthetné. Mondjuk a táp átrakás és újraindulás elég meggyőzően mutatja a hibaforrást. A teljesítmény csúcs közelében hasal el.(#38933) FistXL Elsőre a vga csatlakozást és az ssd sata kábelét/tápcsatlakozását ellenőrizd. A monitor kábele is megérdemel egy cserés próbát.
-
MrDerekas
addikt
válasz
gege321 #38831 üzenetére
Nagyon a gpu-ra gyanakszom. Ezért is kértem a fánkot. Tényleg jó lenne egy csere vga, hogy mit muzsikál. Összegezve jelenleg vagy a táp nem tudja kiszolgálni a vga-t, vagy hibás a vrm a vga-n. Én utóbbira tippelek. Várható a win indulás utáni black screen és/vagy a csíkozódás.
(#38833) batman. Meg amennyi poloska "szaladgál" idén, még szó szerint is BUGos lehet a táp vagy a gép is
-
batman.
senior tag
válasz
gege321 #38831 üzenetére
Valamelyik LiveCd-vel, vagy más előre telepített oprendszerrel is tehetnél egy próbát.
(#38830) MrDerekas Az is eszembe jutott, hogy egy dühös barátnő is lehet a ludas, a tények nemismerete és a javuló kedélyállapotom aprócska kis ötletekből gyárt lehetőségmorzsákat.
(#38832) thunder1991 Érdemes lehet még megnézni az eseménynaplót, hátha a kritikus hibáknál hivatkozik valamire.
-
batman.
senior tag
válasz
gege321 #38814 üzenetére
MrDerekas válaszát kiegészítve (csak a kötözködés miatt) én még megpróbálnám visszaállítani a korábbi drivert, illetve ha nem megy akkor leszedni DDU-val majd az emlékeid szerinti utolsó működő driverrel használni a VGA-t. De nem az a véleményem, hogy ez megoldja (csak szeretném).
-
MrDerekas
addikt
válasz
gege321 #38814 üzenetére
Kérj kölcsön egy tápot és teszteld le azzal. Nagyon arra hajaz a leírás, hogy az betegeskedik. Esetleg egy vga ha van feleslegbe ismerősnek, azzal is érdemes lepróbálni, mert lehet az a hibás. ( A személyes tippem is az.)
(#38817) L.Szabi Ez nem is a win telepítés miatt van. Betűjelet tudsz adni a Lemezkezelőben a hdd-nek?
-
Spet
addikt
-
Spet
addikt
válasz
gege321 #32104 üzenetére
Én a tápegységre gyanakodnék első körben, főleg, hogy a kismegszakítót, is magával vitte a gép (ami biztos, hogy a gép miatt volt, vagy esetleg nem lett túlterhelve a hálózat?), és meg sem moccan. Ugyebár ezt te is tudnád tesztelni, ha lenne kölcsönben/elfekvőben egy másik tápegység, és vele együtt minden mást.
Viper26: A hivatalos oldalon nincs támogatva az alaplap alapján a benne lévő memória modult (ha erről beszélünk), lehet ez okozza a problémát. Költsög memóriaával (ha van), akkor könnyen tesztelhető.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest