- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bep
őstag
válasz
Heroes fan #47247 üzenetére
Előbb-utóbb lesz. Most egy műküdő gépet akartam. Játszani nem játszom rajta, net, youtube, stb. Játékra ott van mellette a konzol (Xbox SX).
-
Barnahalo
tag
válasz
Heroes fan #47247 üzenetére
Nem tudom én sem elképzelni, hogy tudnak az emberek még mindig single channelben ramot használni. Mikor én anno '18ban 8-ról 16-ra ugrottam, meglepődtem, hogy 20 de akár 40FPS-sel többet érek el játékokban
Főleg, hogy a marketing is a dual channel felé tereli az embereket, ahogy észrevettem.
Persze korrigálni mindig lehet, csak kicsit zsebbe kell nyúlni. -
batman.
senior tag
válasz
Heroes fan #39767 üzenetére
Szívesen.
-
batman.
senior tag
válasz
Heroes fan #39765 üzenetére
-
batman.
senior tag
válasz
Heroes fan #39762 üzenetére
We recommend you to replace.
-
MrDerekas
addikt
válasz
Heroes fan #39762 üzenetére
Nem is ezzel van a probléma. A két teljesen eltérő megjelenítési technológia közösítése a kérdéses.
-
batman.
senior tag
válasz
Heroes fan #39760 üzenetére
Ja, hát kéne valaki aki GeForce-ra Freesyncet aplikál. Nekem nincs ilyen irányú tapasztalatom. VGA topicban kéne körbenézni, esetleg más válaszra várni.
-
batman.
senior tag
válasz
Heroes fan #39758 üzenetére
Elnézést, nem vettelek észre. A G-Sync-et tudtad ellenőrizni?
-
batman.
senior tag
válasz
Heroes fan #39751 üzenetére
Olyan érzésem van, valami fontos információ hiányzik, a sok lényegtelen infó közül. A furmark teszttel mi a helyzet?
-
batman.
senior tag
válasz
Heroes fan #39741 üzenetére
A baj akkor kezdődött el mikor .... Előtte rendben volt, mi változott? Monitort, vagy vagy VGA-t cseréltél?
IGP-vel próbáltad? Azzal is ugyanez a hibajelenség?
(#39742) rfffffffffff Szia! Osztom MrDerekas
véleményét, add le gariba a VGA-t.
(#39744) Croft-21 Szia! MrDerekas teszt javaslata a nyerő.
A sloton a rögzítő műanyag bekattan a helyére?
-
MrDerekas
addikt
válasz
Heroes fan #39741 üzenetére
Futtass egy Furmark-ot. (GPU stressz test) Annak sikere vagy sikertelensége ismeretében tudunk tovább lépni. Kékhalál, random újraindulás nem volt?
(#39742) rfffffffffff Lehet. De ne is görcsölj rajta, hogy mi volt. Az, hogyha felhúzod a grafikát egy játékban, az minden csak nem oc. Egy hónapja vetted, azaz garis. Mehet vissza az iponnak.
-
ASDGamer
tag
válasz
Heroes fan #37922 üzenetére
Ez elég sok mindentől függ.. minden eszköznek a leírásában vagy specifikációinál megtalálod hogy mennyit fogyaszt, ami kijön a végén annál nagyobbat valamennyivel. Nyilván ha 700W jön ki nem kell 1200W os, de értelemszerűen. A 1080 ak már igénylik azért rendesen a tápot és gondolom nem Core i3 mellé veszed.
Tehát ki tudod számolni. Ez is segít pl :http://www.coolermaster.com/power-supply-calculator/
(Persze nem feltétlen kell Cooler Master)Egy jó minőségi FSP táp tökéletesen kiszolgálja.
Meg arra figyelj, hogy bár csak nem veszel gagyi márkájút, hogy nehogy beleess abba a hibába hogy van egy 700W-os táp ami 300W-ot bír az 5V os ágakon, 400-at meg a 12 esen.(Lásd sz*r HKC) hanem olyat aminek a 12V os ágon van nagyobb teljesítménye.
Szerintem az 500W kevés lesz neki, ha mellette olyan dolgok vannak amik meg is tudják dolgoztatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Milyen légkondit a lakásba?
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Hálózati / IP kamera
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RTX 3080 / B550 Aorus / 32GB DDR4 / 512GB NVMe / 750w! BeszámítOK
- Asztali PC , i7 11700KF , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- ASUS TUF Gaming X570-PLUS GAMING Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged