- Prohardver app (nem hivatalos)
- Yettel topik
- Magisk
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Formaster
addikt
válasz
tonyrulez #34441 üzenetére
Ez jöhet csak úgy, egyszercsak. Külső vinyóként nincs rajta akkora teher, mintha a rendszer is erről megy. De nekem is volt már úgy, hogy hiába volt rajta hely, egy idő után 100% loadot írt ki. Franc tudja miért... Gondolom függ a merevlemez cache méretétől is, meg hogy mennyire van szétszemetelve rajta az adat. Az tény, hogy a 3.5"-os lemezek még gyengébbek, szóval nem csodálkoznék a jelenségen. Ha megtalálod a cache opciót, vedd fel maximumra, de lehet kéne egy alapos takarítás+töredezettség mentesítés azon a lemezen.
-
Formaster
addikt
válasz
tonyrulez #34433 üzenetére
Utorrentben van cache beállítás, nekem is gondom volt vele, folyton 100% loadon volt a merevlemez. Felvettem maxra azóta jó. Persze a merevlemezeknek van némi kapacitása, egy bizonyos mennyíségnél többet egyszerre nem tud kezelni, főleg ha az oprendszer is azon van.
-
estikornel
tag
válasz
tonyrulez #34392 üzenetére
Elképesztő.. Valószínűleg akkor majd be fogok szerezni (régóta tervben volt már) egy második pendrive-ot amire a backup és egyéb holmit rá tudom pakolni, a driverrel egyetemben.
@dannyl: Erre a fantomképes problémára akkor nincs is nagyon megoldás, igaz? Nem gyakran állítgatom a videókártya beállításokat, de azért nem túl szép dolog.
Köszi mindkettőtöknek!
-
Formaster
addikt
válasz
tonyrulez #34339 üzenetére
A futtás parancssorba írd be h "eventvwr" ezelőhozza a logot.
zolika15 akkor csak várni tudsz míg a hiba gyakoribb lesz.
3shae ha táp akkor az első fajta tesztre is kell csinálja ahol kevés ramot használ de max tápot... nézd meg h az fut e hiba nélkül egy 20 percet, közben figyeld a hőmérsékletet realtempel. Ott be tudsz állítabi riasztást mondjuk 90 fokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Villanyszerelés
- Magisk
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged