-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Remek. Sajnos a jumperes történet nem mindig működik, bizonyos lapoknál vannak ilyen reset gomb trükkök, de főleg BIOS frissítésre USB-n keresztül, akár proci nélkül.
De lapja válogatja. Egyenként mehetnek vissza a cuccok, remélem, csak az OC kavart be.... Erről a bekapcsológomb-reset kombinációról még nem hallottam, de én még sok mindenről nem hallottam, így nem kizárt, hogy működik...nem tudom.
-
Petya XT
senior tag
Akkor ne bántsd, ahogy elnézem valami takaró féle van az elemen, de ha a csatlakozó nehezen jön, hagyjad, ne sérüljön. Nem tudom ki lehet e venni a foglalatból ezt nem látom a képen. Szerintem egyik RAM modul vissza és integráltal próbáld meg indítani, rendszerlemez legyen csak rajta, minden más lehúzva.
Az a dühítő, hogy ennek a lapnak az ATX változatán van hibajelző....De ilyen esetben kellemes lehet a fülnek egy beep code is. Tényleg nincs egy alaplapi speakered?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi haladó szinten
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged