Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Eddig oldalt volt befuvás a házba. Aztán azt múlt tettem át hátra inkább kifújás üzembe.
Mindkét variánsnál csinálta már. Az új ventilátor hadrendben kétszer 2 hét alatt. De a mostani kettő eset előtt a legutóbbi 30 napja volt. Teljesen random. Ami állandó az az,hogy Idle alatt csinálja. Böngészéskor. De aztán lehet, hogy terhelés alatt (PUBG játék közben) amikor kifagy a játék nem is (mindíg) a bugos foshalmaz az oka, hanem az emiatt van. Bár akkor csak az alkalmazás crash -el vagy simán anélkül leáll. Billentyűzet/egér befagyás nincs.u.i. értem, hogy maszatolunk. Csak azt reméltem, hogy ez egy olyan hiba, hogy valaki kapásból rávágja, hogy "ja hogy eldobja a perifériákat akkor ez és ez a baj."
Férle ne értsetek köszönöm a törődést.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! 1600W Corsair AX1600i Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest