- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Aktív témák
-
pyrannha
senior tag
A vírus és spyware írtó semmit sem talált, viszont most elindult rendesen a gép! Nem tudom, hogy hogy, de most betöltött a win. Gyorsan le is mentettem minden fontos cuccot. Köszönöm a segítőkész válaszokat!
-
pyrannha
senior tag
UP mert fontos!
-
pyrannha
senior tag
Sziasztok!
Van egy kis problémám! Mégpedig az, hogy az előbb a gépem netezés közben lefagyott, mondom mi van?! Reseteltem, de azóta nem indul! Amikor tölt be a windows és fut a csík, akkor utána tovább kéne dobnia a windowsba, de ezt nem teszi, hanem lefut a csík, bejön a fekete képernyő és itt megáll! Nem tom, hogy mi lehet a baja. Viszont a gép Csökkentett módban minden gond nélkül elindul. Most is onnan írok. Próbáltam már a Rendszer visszaállítása menüpontal is indítani, de ilyenkor is ugyanott megfagy! Mi lehet a gond? Légyszi segítsetek! -
Brazovics
csendes tag
Nekem újratelepítéskor az F8-at nem fogadja el ez a rohadt. Eredeti bolti CD Nem tudok továbblépni a telepítéssel. Ez még sosem fordult elő, pedig a franc tudja hányszor telepítettem már minden gond nélkül.
-
Starsky72
addikt
na még valami
ez a FIXMBR parancs egyből egy figyelmeztetéssel indít, hogy elméletileg elkúrhatja a partíciós táblát és onnantól az összes partíció elérhetetlen. Ez amúgy marha bíztató
Szóval ezt mennyire kell komolyan venni? -
Dufresne
addikt
válasz
Starsky72 #35 üzenetére
Pntosan nemigazán értem a problémát.
Volt egy vnyód, amit használtál egy adott géppel..
Aztán a vinyót kivetted és egy másik vinyóval használtad...
Majd visszaraktad ugyanebbe a gépbe a régi vinyót, amivel előzőleg ment, de mostmár nem?
Nem lett valamilyen hardverelem cserélve esetleg?
Amúgy cd be, meg várod, míg betölti a sok mindent és utána lehet javításra nyomni elvileg és ott jön be, amit sztem keresel. -
Starsky72
addikt
Hi!
A szitu: működő gépből winyó ki, másik winyó be, azzal volt használva X ideig. Most visszakerült a gép, régi winyó vissza, indításkor assszondja, hogy a Win indítása sikertelen volt, stb, választhatok az indítási módok közül, de mind1ikre az a reakció, hogy fekete képernyő, kurzor figyel a bal felső sarokban és ennyi.
Van erre valami tippetek, hogy mivel lehet próbálkozni?
A másik pedig, hogy ha beteszem az XP lemezt, a recovery konzolt hol találom?
Thx -
Malnavadasz
csendes tag
Sziasztok,
Hasonló problémával találkoztam én is az előbb. Az ntldr file visszamásolása nálam nem volt elég,mert az ntdetect.com is hiányzott, csak ezt sehol nem jelezte a mocskos windows.
Ezt is szintén megtaláljátok a telepítő cd-n, az ntldr mellett az i386 könyvtárban.
-
Uher
aktív tag
Én is igy jártam hogy nem akart indulni a gép. Beraktam a vinyot egy másik XP-s gépbe átmásoltam a müködő gép gyökérkönyvtárábol a ntldr-t és MÜKÖDIK. és most örülök hogy nem kell kinlodni a telepítéssel. KOPP-KOPP-KOPP. Rémélem jó lesz.
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
it tegyél, hogy többet ilyen ne forduljon elő
Ne használj windows-t..
Sztem nincs rá megoldás, nagy ritkán előfordul az ilyesmi sajna... -
Hakim
csendes tag
Emberek! Bejutottam!!! Működik, és a szakdolgozat is megvan.
Köszönöm a segítségeteket.
Azért maradt még pár kérdésem, aki tud, segítsen plz.
-Mi a franc volt ez???
-Mit tegyek, hogy máskor ne legyen??
-Hol és hogy kell biztonsági másolatot, rendszervisszaállító lemezt készíteni? Érdemes?
-Vegyek-e akkor vinyót, ha igen melyik típus megbízható (nem kell csúcsszuper, csak megbízható, 10-15-20 G)
És köszi mégegyszer.
Sziasztok -
Goose-T
veterán
Egyszer egy haverom gépérôl eltünt a boot.ini, akkor viselkedett ugyanígy a gép. Ha szerencséd van, a te gépeddel is ez történt. Recovery Console-lal fel lehet másolni egy újat, elég a rendszerkönyvtárat tudnod, könnyü lesz létrehozni egyet.
[Szerkesztve] -
Lőre
tag
A múltkor nekem is ez történt a gépemmel !!
Aztán észrevettem hogy a bios valami okból felcserélte a bootolandó winchesterek sorrendjét és másikról akart betölteni amin ugye se win se NTLDR nem volt.
Boot prioriti a biosban beállít és szerencsésen renbejött ,azóta sem tudom miért csinálta?????????? -
Hakim
csendes tag
(moderátor: kösz, oké)
egyelőre telepít valamit a gép. Ha föláll, a Cd írás után a második dolgom vinyóvétel lesz. Ezügyben is adhatnátok tanácsot. Melyik a megbízható, (olcsó), jó? Kb 10-15-20 gigásra gondoltam. -
törölt tag
Szerintem nem nagyon kellene azt a vinyót b*sztatni, nem véletlenül halt be a cucc. Inkább be kellene rakni egy másik gépbe, és menteni a menthetőt.
-
Dufresne
addikt
Lehet másik gépe is behalt közben...
-
Hakim
csendes tag
F8 után valami elindult.... A telepítő javítani próbálja.
Drukkoljatok!!! -
TrollBalint
addikt
-
Hakim
csendes tag
Igen (könnyen viccelődsz működő gép előtt
)
-
Hakim
csendes tag
Cd romról próbáltam indítani: win xp
Boot from ATAPI CD-ROM:
NO Emulation
CD-Rom-ról való indításhoz nyomjon egy gombot....
Hiányzó NTLDR
Nyomjon egy gombot az újraindításhoz...
Eszongya. Kapja be. Mi legyen? Vigyem el a winchestert valakihez, hátha ott megy? Bár valószínűbb, hogy az halt be, igaz?? -
Hakim
csendes tag
Francba.
Amúgy minek a rövidítése ez?? NTLDR?
És mi a teendő? Hogy mentsem le a dolgokat?
Hogy döntsem el, él-e a winchester?
Meg egyáltalán mér pont én és mért pont most?? (tűzfal, vírusírtó (norton) volt) -
X-COM
nagyúr
meg kéne próbálni a windows xp javítás menüpontját
vagy recovery console és onnan fixmbr/fixboot -
sequator
senior tag
asszem nyertél egy win reinstallt
furcsa, mert ma reggelre az egyik kollégám gépe is ezzel fogadott
Sautia -
Hakim
csendes tag
Sziasztok.
Írom a szakdolgozatot. Tegnap este szépen, minden gond nélkül kikapcsoltam a gépet, ma meg nem indul el reggel. Még a PCI device listing után, fekete alapon kiírja, hogy nincs NTLDR , nyomjak egy billentyűt a újraindításhoz. Bootlemezről se nagyon akar elindulni. Mi lehet ez?? Mit csináljak?? Hogy indulna el??
Windows Xp, hagyományos fájlrendszer. Nem töröltem, uninstalláltam semmit mostanában.
Fontos és sürgős lenne, légyszi segítsetek hama-hamar!!
Köszönöm.
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest