- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Yettel topik
Aktív témák
-
illusiON
őstag
nem már nem, ugyanis elköltözött... de ugy ment el hogy a gépem tönkrevágása után cska msn-en értem el 1-szer... h kösz szépen... de minek hivjam? szájbakekszuált baromnak?
-
illusiON
őstag
virusirtó megvolt? csökkentett üzemmódban? ugyanez spyware-irtóval vagy vmivel? pestpatrollal nézd át ha ismered a progit, anygon jó és tleg jól védi a gépet... akkor még miv an... net nélkül jól megy a gép? mert akkor lehet h. vmi online-ról müködő virus... esetleg vki tud csatlakozni... utóbbi időkben nem szedtél le olyan exe-t, amivel esetleg csatizhatnak rád? (én pl. akptam egy mosolygós arcu exe-t havertól,d e nem voltam hajlandó segiteni neki, és az exe közremüködésével padlóra vágta a gépem spyware-kkel...)
-
illusiON
őstag
kapcsold ki, és nézd meg hogy ugy is csinálja-e... egy rpóbát megér...
-
illusiON
őstag
nálam is fut anyi néha
lehet hogy virus... nem is spyware... van mirc-ed msn-en vagy vmi ilyen chatprogi-szerüséged?
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest