Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
Nem is mondtam hogy nem.
Az elsőnél 99-ben ott volt még valaki? Az első vektoralapú látvány volt az akkor max szinten, nem pilogn alapú open world (és valszeg az első igazi open world) game.
Én még toltam ilyen Arma elődőket, realista fegyverek, akkoriban mesza-behugy láétvény és a polignnak hála olyan hegyes völgyes vidék,. ami méshol nem volt. Sosoem tudom meg mi volt az, pedig nem noname cím....
Olyan formákat tudtak kihozni a tájban ami a vektoros megjelenítéssel lehetelten volt ellőtte - anno jó gép volt, de ette a procit mert a geometria számolásást nem a gpu (mint minden más) hanem a cpu tette. A víz és az effekt aszbolút új hivatkozási alap volt.
Elröcögött épphogy, 512*384-ben
Remastert írtam, mert ez 100%ban az eredeti játék csak újra írva modern motorral.
Remake nekem a Mafia 1. Ma újra gondolva, de a sztori marad, csak valami kimarad és valami jön helyette. De simán lehet hogy keverem
-
Tasunkó
őstag
Valami bukosisak pattanhatna ra amikor repül, mert fájt a fejem teteje nézni, ahogy a fa mellett elsuhant. Amúgy is ezeket az assaszins creedeket úgy irányítom mint az elefánt a porcelánboltban, szanaszét töröm a csávót mire odarepülök ahol lennem kéne. Egy jo vastag ágat meg 3 szőlőkarót tutira kaszáltam volna a fejemmel, az első 10 másodpercben.
-
A Molyember
tag
Remelem dolgoznak meg a fizikan, mert eleg esetlen igy az egesz. Ha azt rendbe rakjak, nem lesz ez rossz szerintem.
-
Chapel
addikt
Szerezd be inkáb az eredeti felújított változatát

Példa értékű, sőt egyedül álló remaster téren és a kutya nem foglalkozott vele, ellenben eszméletlen gyönyörű (annyira mint 99-ben az első a maga idejében) és a zene Lennie Moore által készült, elég neves zeneszerő pl. Halo sorozat, Star Wars játékok vagy éppen a Wow. -
myckey
veterán
tetszik a flora &fauna, klassz és változatos a világ. pofás.
a szerkezet is ötletes az emberkén...De valamiért kicsit fura
-
GodGamer5
addikt
Elég Just Cause klón az egész. Ebből még bármi lehet.

-
Pipó
őstag
Addig bírtam nézni, míg a 2. percben belecsobbant a vízbe, majd ott tikitakizott. Lehet, hogy ez valami humoros játék. A kommentátoroknak is jó hangulata volt. Melyik a sírvanevetős szmájli, nem találom.
-
Bird
addikt
Hát ez valami retek gagyi és erőltetett összhatást kelt......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- iPhone-t használók OFF topikja
- Elektromos autók - motorok
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 SWIFT Triple Fan Gaming Edition - Új, 2 év gari - Eladó!
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Honor Magic 8 Pro 512GB Black Karcmentes! Ajándék 100 Wattos SuperCharge töltő!
- iPad 9th gen 64GB space grey
- Be Quiet Straight Power 1000W Platinum Moduláris Tápegység
- LG UltraGear 34GP63AP-B VA Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Meg ezek szerint azt sem mi az hogy remake és mi a remaster között a difi...