Hirdetés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Macrodroid
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
noblem1983
senior tag
válasz
SylarHUN
üzenetére
Én is azt veszem észre,hogy tényleg ritka állatfaj lett a csaló.Tegnap előtt talán volt egy report de ha az elmúlt 1 hetet nézem szerintem 5-öt sem értem el akivel találkoztam. Bár lencse és csabamagyar24 még most sincs lenullázva azt néztem, viszont az oldal nem akar valamiért frissíteni pedig javítgattam néhány időt.
-
tutuhawer
őstag
válasz
SylarHUN
üzenetére
én egyeztettem az ügyben egy játékostársammal, aki már több ezer report gombot nyomott, és úgy látja, hogy a tank mód elvileg nem megy. Én azt tudom, hogy mentem egy sráccal, aki 10X annyit hibázott, mint előtte, azaz előtte soha nem hibázott, most meg hú mennyi civil lett hirtelen. Van alapja annak, amit mondasz, nézzük a következő napokban, mi a helyzet. Nem tudom, mennyire jeleentős dolog, vagy mekkora a súlya, de van egy ismerősöm, aki a komplett Black Mamba csapatot megverte. Hirtelen nem ugrik be, kik ők, de elvileg ez nem semmi, állítólag ők bődületesen nagy csalók. Szóval bizakodjunk...
Új hozzászólás Aktív témák

- Xbox Series X|S
- Apple asztali gépek
- Gumi és felni topik
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Battlefield 6
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ZIDOO médialejátszók
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- További aktív témák...
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Nokia 8 Sirocco / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest