-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
zsír a taligád, nem mellesleg jól is tolod.
engem kétszer kaptak el, mindkétszer a lidl bmw-vel,mert nekiálltam nagyképűsködni, hogy gumik nélkül is beérek 3000 m alatt. Mindig megmondtam, hogy nem szabad túl okosnak lenni... Egyszer majdnem megfogtak a skyline-nal is, de mielőtt pont betelt volna a csík, benyomtam egy emergency evade-et, egy nitrót, meg egy juggernauttot, és máris kinn voltam a szarból#719: csapatos üldözés egy sima szakaszon. adott idő alatt a rendőrök társaságában kell végigmenni a csapatnak, együtt kell dolgozni, és akkor mindenki jól jár. párszor elkaphatnak a zsaruk, de folytathatod tovább a legközelebbi társad mellől. kb ennyi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Windows 11
- LED világítás a lakásban
- ArchiCAD és Artlantis topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- E-roller topik
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- Elektromos autók - motorok
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest