Hirdetés
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
válasz
geentleeman
üzenetére
Jó Estét !!!!
Nyugi , nekem is ezt csinálja nem vagy egyedül vele .
Waterfronti gyorsulás , egy két ember über időket fut , hát mit modjak , végig kisérném azért ... , megtudná mi a magyarok istene , ez már azé felkur , mikor próbálja még megmagyarázni is , na mindegy ...........
szurjál be képppet ( ez a halálom ) ezzel kapcsolatba ... én élesbe vagyok rá kiváncsi , hogy a fészkes fenébe megy 0.50 alá ????? -
SylarHUN
senior tag
válasz
geentleeman
üzenetére
Olyan nekem is volt tegnap, hogy nem láttam az ellenfeleket.
Nem gond mert így legalább nincs aki kilökjön. Csak a forgalomra kell figyelni. -
V.Dave
senior tag
válasz
geentleeman
üzenetére
nálam is volt hogy 4-5 percet töltött a versenyre és hallottam mindvégig közben az autóm "duruzsolását" ezt eljátszotta kétszer aztán hagytam a fenébe a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Parkside szerszám kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Becsszó, még mindig készül a Half-Life 3!
- EA Sports WRC '23
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Itt az igazi AJÁNDÉK ÁR! - ÚJ, bontatlan Macbook Air 16/256GB AZONNAL! - Midnight
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- I7-8700-RTX 4060, csere érdekel.
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Eladó igazi ritkaság! LG G7 Thinq 4/64GB / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B560 i7 11700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi