- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 17 - alap
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eddig Silviával voltam én is, nem tudom igazából milyen kocsit vegyek.
Lassan lesz 400ezer pénzem, de hiába olvasgatom milyen kocsit érdemes venni, csak nem tudok dönteni.
Egyik fórumozó erre esküszik, a másik meg egy másikra.
Audira gondoltam, de félek tőle, hátha nem válik be.
20-as szint előtt nem is biztos, h érdemes megvenni. Az alapváltozat csak 20-as szinten tuningolható, addig meg nem valami erős. Asszem.
Négykerekes egyáltalán?Hátsó kerekes kocsit nem akarok, azokat képtelen vagyok irányítani, legalábbis más autós játékokban sehogysem boldogulok velük. Itt viszont nincs feltüntetve, melyik milyen hajtású. Vagy ez a game annyira arcade, h itt nem számít?
Nincs feltüntetve a kocsik tömege sem, pedig (gondolom) egyáltalán nem mindegy, milyen tömegű kocsival csattanok neki egy-egy rendőrnek. Legalábbis mikor a Silviát lecseréltem egy VW Sciroccora (mert azt hittem mivel egy fokkal jobban gyorsul, majd jobb lesz), eszméletlen hamar lelöktek versenyek közben is, és a rendőrkocsikon se tudtam csak úgy átmenni, mint a Nissannal. Vagy ez se számít, csak beképzeltem magamnak?
Meg aztán most, h így elszúrták az egész játékot, legalábbis az üldözős részt, már nem sok értelmét látom ennek az egésznek.
Beletehetnének pl. Hammert is, vagy egy-két hasonló terepjárót.
Kár, h ilyen zúzós játékosokra nem gondolnak az EA-nál.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Robogó, kismotor
- World of Tanks - MMO
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- ASUS routerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 83% akku
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest