- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- uleFone Power
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Nem, nem mondtam rosszul. Csak eszembe jutott, hogy a telepítésnél külön kérdezi a Downloadert és a játékot magát - ez a kettő lehet totál különböző helyen is

Amúgy ez a sok-sok eltűnő-feltűnő teleportáló autó engem is zavar, főleg, hogy sose tudom, hogy most hányadik is vagyok

-
Sonja
nagyúr
válasz
Mr.Skynet
üzenetére
Pedig oda ment mindent, ahova te installáltad és megadtad neki a mappát, hogy oda töltsön!
Én az E:\Games\Need For Speed World\ mappába telepítettem és oda is tölt, így a mappa mérete 2,528,940,032 byte! 
Írtam az EA supportnak, hogy nem kaptam meg a Hot Pursuit-ban a bountykat a World miatt, illetve a World-ben nem kaptam meg a vinyleket és az Audi kocsit! Jött a válasz
:Thank you for contacting Electronic Arts Customer Support.
We are sorry for the inconvenience caused to you. The issue you are facing seems to be an issue with the mechanics of the game. Unfortunately at customer support we can only help with issues with the game itself, we cannot make changes or correct game bugs. You can however report this at the official forums, so that the game developers can take a note of it and investigate this further.
Official game forums can be found at the below given link: -
http://forum.ea.com/eaforum/forums/show/3896.page
If there is anything else we can help you with please let us know.
Sincerely,
Norman,
Customer Support,
Electronic Arts.
Új hozzászólás Aktív témák

- Apple iPhone 17 - alap
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Horgász topik
- Direct One (műholdas és online TV)
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PayPal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- BESZÁMÍTÁS! MSI X99A i7 5820K 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Deepcool Ducase V2 600W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én az E:\Games\Need For Speed World\ mappába telepítettem és oda is tölt, így a mappa mérete 2,528,940,032 byte!
: