- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
- 
			  Mobilarena A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei). 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

tutuhawer őstag válasz  BrianSpilner

üzenetére BrianSpilner

üzenetéreSzasz, profilod neve mi, hátha látni valamit, hátha tudunk abból okoskodni valamit. Ha lenne ilyen hiba, hogy nulláz, tuti, hogy téma lenne, ezért gondolom, nálatok lehet valami gond. Pc-től függetlenül jönnek amúgy bugok sokszor, ezért a játékosneved, szervered lehet érdekes nekünk. McLaren MP4-12C: Nem bánt, hogy más is megveheti az autót. Csak furcsa volt, hogy sokáig nem volt elérhető, míg másik gépek már többször is. Nem játszom, látható, meg ha játszanék, se lenne fontos. Emlékszem, megvettem a Nismo R34-et, és kicsit később jött a juggernaut verzió, kicsit súlyozva, nagyobb erővel, és mondom magamban, ez már inkább zavar, mert jobb autót vehet a másik ember. A McLaren mindenkinek ugyanaz. Esetleg még annyi idevág, hogy sokan mennek majd McLarennel, sokan nézegetik a ranglistát, nekem meg ott lesz a nevem mindenhol (az elején). Láthatják, hogy milyen ügyesen mentem én meg SUNNY84HUN is. 
Új hozzászólás Aktív témák

- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- További aktív témák...
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3685 100% Akkumulátor
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest