Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
NFree
addikt
válasz
tutuhawer
üzenetére
Majd konzultálok a régi forrásommal , csak nincs pofám megkérdezni

Euró truck öhm, öhm, inkább nem nyilatkozom, inkább csak annyi , nekem elég vele vacakolni éles körülmények közt, ja és a rammolás szigoruan tilos
habár sokszor beugrik de jó is lenne 1 tolólap az elején , és szabadulnék a sok hülyétől 
Nagyon sokszor látam lambokat ugy szállítani , dobozban , és a dobozra van a kocsi rá rajzolva de csak a vonalai
visszatérve a gaméhoz, nem tudom mi vonz benne még mindíg , de nem bírom letenni , tegnap mentem 3-4 futamot ennyit bírtam . de nagyon sok kocsi kellene újra jaj.
E osztályba mondjatok már valami okosat, néztem a stat oldalt , scirocco van asszem , de nekem nem megy annyira amennyire kell. lassú
Új hozzászólás Aktív témák

- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Gyári Gari 2026.02.21.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

habár sokszor beugrik de jó is lenne 1 tolólap az elején , és szabadulnék a sok hülyétől