Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bekő Tóni
tag
válasz
sunny84
üzenetére
Ügyesek vagytok

Én is ügyes vagyok - Charger SRT8 Super Beevel (524 overall) megvolt ma egy MR2 Central Coaston, B classban.
Jók a magyarok na, ahogy Tutu mondaná.Engem se vert még el Pagani, továbbra is így legyen, de azért az mondd valamit hogy kiadása után két héttel újratuningolták hogy még jobban menjen... akarnak vele valamit...

De tojok a Paganira, én csak azt remélem hogy ha már szupersportkocsikon a sor akkor ide veszik ezt is, és kiadják mielőtt itthagynám ezt a játékot:
(...és nem, nincs még Dodge Viper ACR a játékban
)
Új hozzászólás Aktív témák

- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)