- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
callmeakos
veterán
válasz
thunder1991 #10898 üzenetére
Még el sem kezdődött mivel a TCM "költözött" a hétvégén.
-
callmeakos
veterán
ide is kiteszem azért
Az egyetlen autó amit a lengyel boostos érában nem tudtam megvenni. Most pótoltam
Sajnos a CarClassal nem igazán járt jól. Jelenleg a B osztályra van maximalizálva street alkatrészekkel és egy Pro motorral. Ha az A osztába helyezném át esélye nem lenne a sok Zonda meg GTS ellen. Bár jelenleg a sok MR2vel sem bír el a relatíve gyenge NOS miatt.... Pedig gyönyörű autó és a hangja uuhhhhhh
-
callmeakos
veterán
válasz
Crowent #10603 üzenetére
először is caps lock off.
másodszor: véletlenül nem tudod törölni mivel visszakérdez hogy Biztos törölni akarod a profilod? -csal angolul.Visszaadni pedig biztos nem fogják mert ez nem olyan mint a ban. Az a profil ment a levesbe hiába öltél bele xy mennyiségű búsztot. Sajnálatos eset de mint mondtam ezt nem lehetett "véletlen" elkövetni.
-
callmeakos
veterán
nekem szintén bejönnek az újítások...
-
-
callmeakos
veterán
válasz
sunny84 #10395 üzenetére
És a fordítás:
NFS World karbantartás - Augusztus 21Időtartam: 5óra
Kezdés: 22:00
Vége: 03:00Ujdonságok
-Új autóosztály rendszer. Mostantól az autók besorolása nem Tierekbe, hanem Classokba lesznek rendezve: (E, D, C, B, A és S)
-A játékosok mostantól fejleszthetik az autójukat úgy, hogy az autójuk osztálya változhat aszerint, milyen alkatrészekkel pakolják meg.
-Új autó vétele, eladása illetve váltásának képernyői mostantól az újdonságnak megfelelően lesznek módosítva.
-Az autók mostantól görgethető listába lesznek rendezve Classonként. Az új ablakban láthatóak lesznek a telepített Skill modok, Alkatrészek illetve az utángyártott alkatrészek (kasztni, felni stb...) mielőtt meglenne véve. A játékosok további információkat tudhatnak meg ha az egérkurzort az ikonok felé húzzák.
-A nap versenye: A versenyek folyamatosan változni fognak napi rendszerességgel. (12-15 verseny/nap)
-Az alkatrészek Tier besorolása megszűnik, minden eddig megnyert alkatrész bármelyik autóba betehető.
-Az összes street alkatrész megvehető IGCért.
-Újabb CarSlotok kerülnek felszabadításra szinttől függően: 12, 20, 30, 40 illetve 50es szintenként. (A játékosok akik elérték az adott szintet visszamenőlegesen megkapják)
-A bot ellenfelek mostantól nagyobb választékú autókkal jönnek majd.Változások/Javítások
- Multiplayer módban a játékosok maximalizált száma 8ról 6ra csökken.
-A versenyek szintenként korlátozása megszűnik
-Az autók szintenkénti korlátozása szintén megszűnik
-Az után gyártott alkatrészek (kasztni, felni stb...) szintenkénti korlátozása itt is megszűnik
-Az autójavítás díja be lesz állítva megfelelően
-A pénzjutalmak az autók áraihoz lesznek beállítva
-A boost árak szintén be lesznek állítva megfelelően.
-A pénzjutalmak az új játékosok számára szintén be lesz állítva.
-A "misc" kategória el lesz távolítva
-A Skill boltban görgetési problémája orvosolva lesz
-A matricák tükrözési problémája javítva lesz a BMW M6 kabrióban
-Néhány hiányzó sérülés hiát javítanak a BMW 135i "Flexor"-ban -
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #10386 üzenetére
WTF van olyan hogy LP-570-4 Super Trofeo? A Balboninál meg a Superlaggeranal megakadtam
-
callmeakos
veterán
válasz
PR0JECTNR56 #10383 üzenetére
Kicsit magas elvárások
Én megelégszek a 997es GT2vel. Még ha 5misi lesz az ára, de AKKORIS kell -
callmeakos
veterán
A mai információmorzsák az új CarClass rendszerről:
- Az alkatrészek nem lesznek tierhez kötve, a meglévők át lesznek konvertálva
- A fentinek megfelelően a kártyacsomagok is egységesítve lesznek, nem lesz bronz pack
- Minden alkatrésznek hatása lesz minden tulajdonságra
- A bodykitek sem lesznek szinthez kötve
- Minden egy kulcsos alkatrész kapható lesz IGC-ért***
Pontos fordításért köszönet: Blackfoxhunnak
-
callmeakos
veterán
válasz
thunder1991 #10269 üzenetére
Picit kell csak feljebb olvasni.
Egyébként az ígéretek szerint még ebben a hónapban. -
callmeakos
veterán
Na újabb infók a CarClassal kapcsolatban. Végre valami kézzel fogható és érdekes.
- Változni fognak az autók árai (játékpénz és SB is)
- Minden autó javítása ugyanannyiba fog kerülni
- A játék kezdeténél 30,000 helyett 200,000 pénzzel kezdünk majd, valamint több autó közül lehet majd választani
- A játékpénzért kapható autók megvétele nem lesz szinthez kötve
- 50 szintig 6 garázshelyet lehet kioldani, ezt visszamenőleg meg fogjuk kapni
- A legtöbb gyári autó (alkatrészek nélkül) kapható lesz játékpénzért, kéthetente cserélődve
- Új játékpénzes autók érkeznek, ahogyan új tuningolt SB-s autók is
- Véglegesen kikerülnek ezek a játékpénzért kapható autók: az összes Royal Purple-autó, Audi R8 Darius, RX-7 Battle Machine, 350Z Underground 2, El Camino kék Juggernaut, Scirocco Zack***
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Habár semmi újat nem mond de azért akinek kimarad annak röviden:
Hamarosan a jelenlegi Tiereket Car Classok (Autó osztályok) váltják fel. E szerint az autók 6 különböző Classba lesz sorolva. A Classok nem lesznek fixek, minden autó alap besorolása megváltoztatható annak függvényében milyen alkatrészekkel van megpakolva.Egyébként személyes megjegyzésként annyit, hogy amint megjön ez a rendszer elég komoly hiperautó áradatra számítok. Mert ugye eddig arról szólt a fáma hogy azért nem jönnek ezek a gépszörnyek mert majd jön a T4 ahová valók. Na T4 nem lesz, helyette lesz ez a Class rendszer.
-
callmeakos
veterán
válasz
DeadBullet #10095 üzenetére
Nekem már édes mind1: Több mint 1 éve tolom a játékot, az összes pályát ismerem mint a tenyeremet. Beleférhet nálam 1-1 HS
-
callmeakos
veterán
válasz
csak IGC #9778 üzenetére
Vagy írsz az Official FB oldalára
vagy mailben felvázolod monjuk drewnek: drew@needforspeed.com -
callmeakos
veterán
It's Official! Drag Racing is coming to NFS World! We are currently designing the drag tracks & want your ideas on where you'd like us to build them! Let us know!
Fordítás:
Hivatalos! Gyorsulási futamok érkeznek az NFS Worldbe. Már a készítjük a pályákat de várjuk az ötleteiteket, merre szeretnétek a versenyeket. Lássuk!
-
callmeakos
veterán
Kedves mindenki!
Szeretnék bejelenteni egy igen fontos dolgot. Készülődőben van egy kizárólag csak a PHra vonatkozó bajnokság mivel mi kis listánk alapján már igencsak sokan vagyunk. A pontos információkkal még a későbbiekben fogok jelentkezni de úgy gondoltam hogy illene szólni. Természetesen nyeremények is lesznek de ezek is szervezést igényelnek. Úgyhogy aki részt szeretne venni az készüljön fel. Jelentkezni még nem most kell, majd szólok mikor lehet ezt megtenni.
Egyenlőre ennyi.
Köszöntem a figyelmet -
callmeakos
veterán
válasz
Crowent #9650 üzenetére
20 dodó a Gold? Elmehetnek tudjuk hova. Nem ér az semmivel se többet. Csak mert jár a Mustang meg az a rendszámtábla nem ér meg egy itthoni Starterhez képest. A silver meg mondjuk hogy kevésbe lehúzás. 5750 Buszt de kapsz egy Snowflake porsét meg az A1et. Bravó. De miből tuningolod ha nincs partod? El Platunimuzod az összeset. Nemjóez. Én azért maradok a simánál
-
callmeakos
veterán
+
+
=
Amúgy hozzászólva ehhez a murcis történetéhez. Nálam azok az autók közé tartozott az autó (mielőtt el nem adtam az Evoráért) hogy tud meglepetést okozni. Mert jónéhányszor seggeltem el GT3RSeket, Procarocat és egyébb hot verdákat. De valszeg azok a söfőrök bénázásainak köszönhetőek. Egy magadfajta kaliberű játékost nem hinném hogy ellehetne egy Murcival seggelni.
-
callmeakos
veterán
Bocsássad meg az elkövetkezendő néhány szavamat már előre.
Tényleg ez neked nem volt elég? Kaptunk tök ingyen (ez a 2év alatt totál ritka itt a Worldben) egy baromi korrekt és brutál szép autót. Kaptunk egész hétre extra REP és CASH növelőt. Ha szemfüles vagy és benyomod valamelyik duplázót akkor 4x ajándékot kaphattál. Ezt mikor máshol történhet meg? Kaptunk ingyen boostot amiért a legtöbb játékos verte az asztalt hogy ez jár. (márpedig nem kötelesek adni semmikor) Volt egy korrekt Spot The Devs, és volt egy rendhagyó live chat ahol a legtöbb kérdésre választ adtak. Mikor jön a Drag, a Kanyon, vissza a Chat ilyesmi. Ha ezt nem tudod értékelni nagyon kár.Ez neked nem elég? Akkor csak sajnálni tudlak. Tudod az e mondandód alapján azok közés sorollak akik marha kapzsik és többet és még többet követelnek. Kérdezem én, mi a büdös fészkes fenéért? Kaptunk eleget.
Ennyi.
-
callmeakos
veterán
válasz
Necroman_Mk2 #9600 üzenetére
Igen, de már egy jóideje nincs chat és a nagyobb baj az hogy nem is tudni mikor lesz vissztatéve
-
callmeakos
veterán
Gyerekek ajánlok mindenkinek egy könnyed jelszócserélést.
Mert az én profilomat valaki feltörte és a másodlagos drivermben jól elszórakozgatott a skilljeimmel. Most én is ezt teszem. -
callmeakos
veterán
Hogy csorgatja mindenki a nyálát arra a szaros Zondára....
Mit tud az többet?
Vagy csak egyszerűen azért kell hogy VIPk legyetek? Mitől lesztek azzal többek, jobbak? Úristen komolyan mondom hogy már a szánalmas ajtót karistolja ez a sok nyálcsorgatás.
Bocs ha kicsit nyers voltam. -
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #9314 üzenetére
Ja és ez a cucc IGC lesz
-
callmeakos
veterán
-
callmeakos
veterán
Apropó. Aki még nem iratkozott fel a mi kis listánkra: ------> erre itt ni az bátran tegye meg. Bővüljünk csak
-
callmeakos
veterán
Szevasztok.
Nos a kényszerpihenőmnek vége, ma végre belett szerelve az új alaplapom. Végre. Bár félig meddig követtem az updatek-et, lemaradtam vmi extra dologról? (Ez a shardos dolgon kívül?) -
callmeakos
veterán
Szevasztok.
Sorry hogy eltűntem de a gépem javítása sokkal több időbe telik mint amire számítottam.
Sajnálom hogy az SDC bajnokság 2. fordulójába nem tudok nevezni, pedig a jelenlegi 3. helyemet bizony megtartanám.
Szóval sok sikert akkor mindenkinek és további jó játékot.JA ÉS A FONTOS:
Ha esetleg bukkannak fel időközben új arcok bátorítsátok hogy iratkozzanak fel a mi kis listánkra. Hetente 1-2x 1-1 órára leszek gépnél és felfogom firkatani az újakat.Köszöntem.
.nox
-
callmeakos
veterán
válasz
LamerGyuri #8626 üzenetére
Ez csak a nitró "füstje"
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #8616 üzenetére
de az első "bemutató" kommentnek nem az a lényege hogy mindent tartalmazzon, hanem a lényegeseket. Az újonc ne azt lássa hogy egy lexikont kell elolvasnia. És egy ilyen nem is arra való hogy a játékot teljesen bemutatássón. Arra kell egy teszt, amit megjegyzek már elkezdtem, de az elmúlt hetek időhiányában napolnom kellett, de amit lesz rá időm befejezem. Kb. a felénél tarthatok.
-
callmeakos
veterán
Köszönöm!
F22Reventon
Igen valóban ezek is fontosak, és mehettek is volna, de a kezdők számára csak a legfontosabbakat tettem bele, hogy ne legyen az újaknak túlságosan tömör. Későbbiekben meg biztosan felfedezik. ha elolvassák az egész kommentet és felmennek mondjuk az SGre vagy a TCMre. -
callmeakos
veterán
És mindenki ment is a listára. Köszönet. De úgy érzem ez még mindig kevés. Szóval tessék csak a kicsi kacsókat felemelni jelentkezés céljából, hadd firkantsam fel a neveteket a táblára
-
callmeakos
veterán
Köszönet. De a nagy öregektől is kérem a bejelentkezést! És persze mindenkitől
-
callmeakos
veterán
válasz
LamerGyuri #8594 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek. Többiektől is várom.
SHiZUOKA
Köszönet. -
callmeakos
veterán
No akkor:
Megkérek minden egybegyűltet, hogy itt iratkozzon fel a listára, hogy szépen gyűljön meg. Célja hogy összeszedjük a népet. Vagy amit tulajdonképpen Beerka javasolt. -
callmeakos
veterán
válasz
callmeakos #8588 üzenetére
az előző hsz majd megy ki legelső kommentnek, ugyanis mindenki aki először lép be ebbe a topicba azt fogja meglátni, a mostani meg kicsit sem aktuális. nyilván nagyon sok minden nincs benne, a lényeget próbáltam összeszedni. az előzőt meg majd törlik hogy ne zavarjon be.
-
callmeakos
veterán
Kiadó: Electronic Arts
Fejlesztő: EA Black Box és EA Singapore
Kategória: MMO
Platform: PCA Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Az autók száma már bőven 100 felett jár, melyet 3 kategóriába osztanak: Tier1, Tier2, Tier3
Az autólista hétről hétre bővül, mivel a fejlesztőcsapat folyamatosan fejleszti a játékot.
Autók jelenleg 2 féle módon kaphatóak. A játékban kapott pénzért: IGC (InGame cash) vagy boostért. Értelemszerűen minél nagyobb a tier, annál drágábbak a kocsik. Fontos azt megjegyezni hogy nem minden autó kapható IGC-ért, a játékban az elsődleges fizetőeszköz az úgynevezett: Speedboost, melynek beszerzéséről a továbbiakban olvasható.A Speedboostról:
A boost a játék elsődleges fizetőeszköze, mellyel minden kapható dolgot meglehet vásárolni: Autók, Kasztnik, felnik, stb...Beszerzése:
Ezt többféle képen lehet beszerezni: Első a dobozos verzió. Ezt elsősorban itt, illetve itt lehet beszerezni. Ezek dobozos verziók, lemezt nem tartalmaznak, kizárólag csak egy letöltőkódot, melyet itt lehet beváltani. Tartalma: 8000boost, 3 ingyen autó: Porsche Cayman S, Toyota Supra, Bmw Z4 M Coupé. Kezdő játékosoknak pénz illetve reputáció erősítés.
Második verzió az online vásárlás a játék hivatalos oldalán keresztül. Ez elsősorban PayPal-al történő vásárlást jelent, de további információért írj a topicba.Mit lehet kapni Boostért pontosan?
-Autókat
-Alkatrészeket kártyacsomagokból
-Felniket
-Kasztnikat
-Skilleket
-Utólagos pénz illetve reputáció (hívhatjuk XPnek is) erősítéstMagyar játékosok bőségesen vannak a játékban, melyekkel a játékon belül kapcsolatot is felveheted a magyar csatornán. Ennek eléréséhez írd be a parancsot: /join gn 3 Ez a magyar csatorna parancsa.
Videók a játékról:
GamesCom 2011 trailer
Interactive TrailerHasznos oldalak:
Hivatalos website
Hivatalos Facebook oldal
Hivatalos Twitter oldal
SG Fórum
TCMBármilyen esetleges kérdéssel nyugodtan fordulj a fórumba, mindenki készséggel segít majd.
összesítette: noxwill
[ Módosította: stevve ]
-
callmeakos
veterán
válasz
Severinus #8539 üzenetére
Két kezemen és a két lábamon lévő ujjaimmal sem tudom megszámlálni, hányszor vontam kérdőre azt a vadbarmot. Minden alkalommal az lett a vége, hogy én vagyok a köcsög ő meg a jófiú, és hogy merem őt lecsíterezni, amikor ő nem csinál semmit. De ezt közbe úgy hogy röhög a pofámba. Undorító, gerinctelen és arcátlan. Ezeket úgy el kéne zárni, hogy még az űrből se hallják a sikolyukat, mert az ilyen lények, károsak az emberiségre
-
callmeakos
veterán
E havi IGC autó. Devellisz megint kummantott egy sort....
-
callmeakos
veterán
válasz
tutuhawer #8375 üzenetére
Én sem értem azokat akiknek nem tetszik. Semmivel nem lett rosszabb a játék. Nincs ebben a dologban semmi lehúzás, mert mindenki kapott mind ***os Skilleket, plusz még bőségesen ultra partokat is. Aki ezeket normálisan be tudja osztani, nem kell vételezni semmi féle extra pakkot búsztért. Maximum annyi a hátrány hogy már egyik RS Porsche, RTRX, M1 nem megy már 400 fölött, hanem reális érték szerint megy. Aminek következménye ugye, hogy a világranglista eddig elért időeredményei elérhetetlenek. És akinek ez a hátrány fáj. Azt úgy hívják hogy: így járt
-
callmeakos
veterán
A mai szerverleállás részletei:
Új tartalom:
Új skill rendszer: Skill Mods.
A Skill Modok módosításához bekerült egy Skill Workshop, ahol a teljesítménytuninghoz hasonlóan lehet kezelni a képességeket.
A hagyományos kínai bekerült a támogatott nyelvek közé mind a játékban, mind a weboldalon.
Új Country Card Pack érkezett, mely exkluzív neonokat és rendszámtáblákat tartalmaz.Javítások:
A Lamborghini Gallardo végsebessége jelentősen nőtt.
Az irányítás és gyorsulás javult a Ford GT-n, a Lamborghini Gallardon és a Nissan GT-R-en.
Szintén e három autón igazítottak a lökhárító kamerán is.
A Ford GT motorháztető kamerája is kalibrálva lett.
A rendőrvillogók nem kapcsolnak ki, ha a chatre kattint a játékos.
Egy hiba folytán néha gumikopás effektet játszott le a játék, amikor nem kellett volna. A hibát orvosolták.
A verseny előtti lobbiban is lehet más sofőröket jelenteni.
Kijavították, hogy a Mitsubishi Eclipse Elite elvesztette a belső terének kidolgozottságát bizonyos látótávolságból.
Szintén látótávolságon múló hiba volt a Porsche Boxster Spyderrel, eltűnt a szélvédő kerete, illetve az ülések.
A Porsche 911 RSR 3.0 Art Director autónak is eltűnt a szélvédő kerete.
A BMW M3 GTS rendőrön, a BMW Z4 GT3 húsvéti kiadásán, a Lamborghini Murciélago LP 650-4 Roadsteren és a Mazda RX-8-on eltűnt a szélvédő színezés bizonyos távolságból.
Szintén a szélvédő színezéssel volt gond az alábbi autóknál: Audi Quattro, Chevy Corvette, Ford Mustang Boss 302, Ford Shelby GT500 és Lamborghini Miura.
Egy hiba folytán nem lehetett matricát elhelyezni a motorháztető vezető oldali (azaz jobb) részére a Lambo Countach-on.
Hiányzó fényszórók felkerültek az Alfa 8C-re és Lexus LF-A-re.
A rendszeróra 22:22-re állt egy-egy verseny.
A Porsche 911 GT3 RS és a Ford Mustang Boss 302 kasztniján átment a rükverc lámpa.
Néhány lokalizációs hibát is javított.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest