- Ilyen lesz a Fairphone 6
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Netfone
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
sunny84
senior tag
#12977) - = Zk = - hát hogy ? simán
#12976) noblem1983 sok a csaló sajnos azon a pályán ma , de lehet jókat menni azért sorozatban
, mert volt hogy 10 futamból 2 csaló volt csak
, akikkel te ott futottál abból igen az egyik csaló akit megjelöltél de van 1 másik is a virus gyerek is
-
sunny84
senior tag
BUÉK mindenkibe ezt is megéltük
, hasogat a fejem mint a kis balta
-
sunny84
senior tag
Mindenkinek BUÉK
-
sunny84
senior tag
válasz
Desmond74 #12915 üzenetére
nekem van olyan autóm amit bármennyiszer megvehetek és kidobhatok , mikor valami ajándék autó van vagy lesz kilátásban akkor az üres helyeket feltöltöm vele pl most ami volt r35 snow autó és a lancia .. mind a kettő megadta a garázst pedig sokan panaszkodtak rá hogy sehol semmi
.. lvl 60at meglátjuk elvileg papírforma szerint ad + helyet .. csak nem érek rá versenyezgetni mert 1001 az értelmesebb dolgom ennél , most 53 vagyok .. majd meg lesz
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
válasz
Robokutya #12896 üzenetére
a flukszuskondenzátornál balra kell menni a fúzió transzport mellé ... ott a hipertérnél lévő globál univerzum főkapcsolót ne nyomd le ha nem a foton öv síkja kondenzátorát szed le , ezután egy szövetséges konvojt kell átkísérnünk a birodalmiaktól hemzsegő területen , a milliókért az összes szállítóhajónak épségben kell maradnia, intézzük el az utunkba kerülő droidokat, majd tisztítsuk meg a terepet a konvoj előtt. Néhány AT-ST rejtőzködik a hegyek között.. ha végeztél meg van a 6 milla
, viccet félre téve azt sem tudom miről van szó
-
sunny84
senior tag
válasz
tupacamaru #12808 üzenetére
Porsche 911 Carrera S “Snowflake” edition és Audi A1 clubsport quattro ( mind 2 fasza autó ) ami már eleve 5000sb felett van + még kapsz 5750 boostot + aszem venom rendszám.. nem olyan rossz de kérdés neked megéri e a 10 dolcsit ?
#12809) - = Zk = - : simán csaló az a kocsi még hátszéllel meg még tolással sem megy 390et
kurva speedhacker noob ......... rtrx el , 911 el stb vel megyek annyit de az sosem megy annyit pedig nekem is van 2 is 1ik ultrás ...... de vicc hogy csalók ellen semmi megmozdulás nincs a worldban
-
sunny84
senior tag
Békés Boldog Karácsonyt mindenkinek
-
sunny84
senior tag
válasz
Micsurin #12711 üzenetére
ha annyira kell igc akkor toljad a futamokat vagy t.e -z a home run - c - ben van és jól ad , de én előnyben részesítem a multi futamokat , esetleg add el a felesleges skilleket , max még a evo x ből dobd ki a teljesítmény tuningot ... ( kocsit ne , aszem már nem is lehet kapni , de ha még is 1 x kiveszik akkor lesz olyan dögöd ami nem annyi embernek van ) ........
-
sunny84
senior tag
válasz
Micsurin #12708 üzenetére
rx8 nagyon jó autó el ne ad , evo x sajna ebben a gameban taliga , sok gyakorlással lehet menni vel úgy ahogy .. gtr 35 helyett inkább a vspec változat de ezeknél mérföldekkel jobb a roadster murci így hát azt vedd meg
igc -ért egyik legjobb autó magas kategóriában , a másik dolog az evo X shater -t boostért vetted ugyebár ritkaság a dög ha jól tudom nem fér el a garázsban ?? a game 6 garázshelyet ad 60 as szintig ..
-
sunny84
senior tag
válasz
dragonfx #12662 üzenetére
ugyan azt a partokat megnyerheted futamokal vagy team escapel mint amit boostból meg lehet venni , igc ért ( játékpénz ) is vannak body kittek a kocsikhoz , felnik , spoilerek , rendszámtáblák , stb ... de vannak olyan elemek amik csak boostért érhetők el ,,.. szóval lehet tuningolni ingyenes részből is .. a versenyek végén a kártyák arra jók hogy fordíthatsz belőlük pénzt, repet ( hírnév pontot ) , felnit , skilleket , neonokat , űltetés , teljesítmény tuningot
.. ez a jutalmad hogy beérsz . ( persze arany a legjobb , de ezüstből is lehet jó dolgokat fordítani )
-
-
sunny84
senior tag
7DWK-KCXG-6Y3B-YSA8 Lancia Delta HF Integrale Rally Edition kód , nem bérlés hanem örök
forrás Chris -
sunny84
senior tag
f1 ingyé kód [link]
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983 #12514 üzenetére
szvsz jó kis autó az , turbó hangja nagyon buta benne , tök jó lehet irányítani , anno mikor boostért vettem meg kaptam is párat boost mellé ajándékba megépítettem nagyon jól muzsikált a volt t2 es rockridge unionon
-
sunny84
senior tag
holnaptól 2 igc autó Bentley Continental Supersports Coupe: $ 2 000 000 , Porsche 959: $ 1 800 000
+ 2 dragpálya
és 2 -t kivesznek Lexus LFA , Chevrolet Corvette ZR1a free rally delta pontosan 10860 like -ra van és mindenki megkapja ajándékként ..
-
sunny84
senior tag
válasz
tutuhawer #12489 üzenetére
köszi
alakul,még közeli kész állapotban volt 1 kis technikai malőr Kiskunlacházán , még jó hogy nem kapta meg a festést csak 1 alapozó festést
, motorikusan teljesen kész , sajnos forgalmit nem kaphat mert 1ik neves komám belepiszkált komolyabban még utánunk is
, pár dolog még kerülhet bele de átok pénznyelő ez aki ilyenre adja a fejét tudja hogy mivel jár
#12488) Beeerka köszi
#12487) Qru köszi
-
sunny84
senior tag
kész a másik 911 , kitakargatva átforgatva megpingálva
-
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #12430 üzenetére
b@szod nem tudtam mi hiányzott mára
, már teljes a nap
-
sunny84
senior tag
ide is bedobom
-
-
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
kösz
, ám nem csak ez a versenyparipám csak ezt másképpen építettem mit a többit
más : én nem nagyon hallgatok senkire szín sorban ami nekem kényelmes és jó időket megyek vele az a nyerő részemről , de egyedi dolog hogy 1 színű ultrára építettem ezt a [911gt3 at] nem úgy mint a másikat , és nagyon jól teljesít biztató , na de majd megteszteljük groupban mint a többi dögöt anno és nemrég a nismokat
-
sunny84
senior tag
rádobok én is 1 et
, bár nem gts az is van de ezzel szolgálok most
[link] -
sunny84
senior tag
lehet belőlem is kiszorulna jobb idő , de nem hajtok annyira rá
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Tutu , Nfree hatalmas futamok voltak a nismokkal köszönöm jó volt összehozni pár órácskára
, majd összekapjuk még a groupot valamikor
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983 #12113 üzenetére
nekem 1:49 092 a jelenlegi ( mondjuk hibáztam benne volt 1 falon csúszásos lassulásom ) , igen jól ki szoktam picsázni a nagy arcú majmokat ott , a cél ez alatt futni 911el vagy mp4 el mert most ez a két fan autóm durca kategóriában nálam ...
szerk : Tutu már megoldotta az új célt
tegnap éppen dumáltuk hogy ráfekszik az időre
(#12116) SylarHUN faszák
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983 #12097 üzenetére
nitroztam volna jobb idő lett volna , ezzel a képpel azt illusztráltam pu nélkül is jó időt fut a dög , ezt a sebességet tartósan bírja , nitroval 380 at megy
-
sunny84
senior tag
[link]
LION'S CHALLENGE -
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12074 üzenetére
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #12051 üzenetére
normál esetben nem de én nem vagyok normális eset
, tudod mint a lovak szemellenzővel csak előre csőlátás
tuned civic 4ever .. , amúgy komolyra fordítva persze nem 1 kategória hogy is lenne az , aviból jó pár db tuned civic jönne ki
-
sunny84
senior tag
válasz
noblem1983 #12049 üzenetére
mosolyt csal az arcomra mikor a fél kocsi szétszakadna a magyar utakon
, ahol én vígan elmegyek a hondámmal ( ami már nem gyári hasmagasságú ) ott már ő fekszik és gyűri az alvázat
#12037) stefyY
hello kitty hamarosan beköszön
#12041) Robokutya
-
sunny84
senior tag
én is tudom űberelni
a drag rohadtul sz@ és gagyi
-
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #11956 üzenetére
szokásos , páran agyalnak hisztiznek rajta
, engem nem érdekel nem szeretem a worldban a lambokat
, mp4 + a nismo r34 ért lehet már ráncolnám a homlokom -
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
a cinke már jó ideje buta dög nagyon megy + minden finomság , nismo is marha komoly szerkezet simán kipicsázok komoly dögöket vele erre arra
, lambo murci már régóta fojtva van , anno mikor beesett a worldba isten király volt
-
sunny84
senior tag
válasz
Patrick #11858 üzenetére
a listát le kell sz@rni , mert én is sokáig hajszoltam jó helyen álltam , bele lehet őrülni .. +meg az a baj hogy az ott lévő mostani idők nagy része magyar ( azért raktam előre mert kurv@ sok lett mostanában ) és más nemzetiségű csalók fektetik le , van tiszta idő de sok a gyanús is
#11866) SylarHUN pofás retro tuner dög
, sajna valóban gyengusz nagyon
-
sunny84
senior tag
válasz
LamerGyuri #11790 üzenetére
elithez nem értek
, ezért írtam hogy gondolom a simára céloztál
, szerintem az is hasonló lehet mert igazából ua az autó csak más test van hozzá
-
sunny84
senior tag
válasz
LamerGyuri #11788 üzenetére
gondolom nem az elit érdekel én 1 profilomban megépítette a sima zl1 et kék - kék - zöld - piros - piros - sárga és megállja a helyét dragron , persze ne várj tőle cinke , mp4 , 911 stb csúcs verő autóteljesítményt
-
sunny84
senior tag
válasz
PR0JECTNR56 #11773 üzenetére
mc ne felejtsd ki a sorból buta 1 autó , én mp4 el dragolok és 911 gt3 al nagyon jól muzsikálnak
ui : nismo-t is használom jó dög az oda is meg a sima futamokra
-
sunny84
senior tag
újabb igc -s dögök BMW M6 Coupé , Lancia Delta HF Integrale ,2012 Ford Mustang Boss 302
és utoljára megvehetők : Chevrolet Corvette Z06, Lamborghini Gallardo LP560-4, Nissan 350Z (Z33)
-
sunny84
senior tag
a nismo -mat így építettem fel és beton stabil , marha jól gyorsul , végre is nitro nélkül 348km/h , fekszi a kanyart .. nekem nagyon optimális lett ez a setup
zero 8-16 moci , 6-8 veloci turbó , zero 9-13-4 váltó ,veloci 4-6-9 rugó , attack 0-0-16 fék , ventura kerék 4-4-13 , vagyis kék - kék - kék- kék - piros -piros -
sunny84
senior tag
Tutu tudtad hogy a 003 as profilod al valami gáz van ? Többen látják hogy beköszönsz , köztük én is visszaírtam és semmi reakció :S , észrevettem 2x is beköszöntél .. szerintem utol ért téged is az mint Csilest
-
sunny84
senior tag
s : mp4 , rtr-x , 911 gt3 rs
a : m3 gts , e30 , 1m , mr2 , evora
b : gxp ,rx8
c : komoly tuningal megrakott silviám + némely profilomban megrakott is350
d : clio , silvia , corolla szépen meg skillezve
én ezeket használom -
sunny84
senior tag
csak meglett ma a dögre való
[link]
#11361) Biciklista ma 1x taliztam vele
-
sunny84
senior tag
én sem azt mondom tuti jó váltó a zöld , de egyik profilomban 1 autómat építettem zöld váltóval
+ 3as ültetés alatta , marha jó lett jól is megy sokkal komolyabb dögöket odavert már
[link] -
sunny84
senior tag
Üdvözletem urak
, hosszú el távról megjöttem
valami extra történés esetleg valami újítás volt ? -
sunny84
senior tag
üdv , pár napig nem leszek mert elutazunk .. ha bármelyik profilomat látjátok 1 barátom szedi a kavicsaimat , leghamarabb jövőhéten hétfőn leszek ..
addig is szevasztok és csalómentes partokban gazdag futamokat kívánok -
sunny84
senior tag
-
sunny84
senior tag
ide is bedobom
[link] -
sunny84
senior tag
#11040) vakond5 jól néznek ki a dögjeid
#11045) UFO1 igen csúnya idők vannak ott
#11049) noxwill erre nem is lehet már mit mondani
#11051) tutuhawer tuti tol valamit a srác 25 tonna a segge alatt borítja a rhinot + a versenyzőket
-
sunny84
senior tag
de azért ez [komoly mr2
]
-
sunny84
senior tag
válasz
chris1997 #10985 üzenetére
tudod mennyi ember butít mostanában
, olyanokat nevetek némelyiken
#10979) 1NST1G8R gxp-t én is vettem fullra raktam és simán hozom az mr2 időket , széles nyomtáv miatt marha stabil a kanyarban ahol driftel majdnem az mr2 ott a kis pontiac vigyorogva elszalad
, hidd el komoly dög az
-
-
sunny84
senior tag
" e " -re nincs is autóm legalja nekem " d " ...
e30 at " c " ig lehet butítani szóval a1 el karöltve igen kemények abban a kategóriában , mondjuk még ott van az a régi ótvar ormótlan bömi is az is buta dög -
sunny84
senior tag
válasz
callmeakos #10951 üzenetére
még 1 űrhajó
-
sunny84
senior tag
én meg ide is beteszem ezt
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- Path of Exile (ARPG)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest