-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
cuebler
senior tag
az én lelkivilágomat nem bántják a csalók, mivel elvből nem adok pénzt olyan dologért, amit nem "birtokolhatok". márpedig egy nullákból és egyekből "felépített" akármilyen fasza kocsi akkor sem az enyém, ha egymillió "busztot" költök rája
elvagyok esténként egy-egy órára az igc-s kocsikkal, az újonnan kötött ismeretségekkel, gyakorlom a gyengusz angolomat és németemet., megiszom egy pohárka vöröset közben...
ahogy az egyik versenyzőtársam motto-ja szól: "why so serious"
-
cuebler
senior tag
válasz
-PLevi- #13041 üzenetére
nekem a hátsó lökösön figyel a piros-fehér-zöld, ennek köszönhetően tegnap össze is bandáztam két korrekt horvátországi magyar sráccal team escape-re.
ha inkább vízszintesen van a zászló, zavar, hogy bizonyos szögekből olasz vagy más, egzotikus zászlónak is nézhetik. a magyar, az magyar (mégha sárga és savanyú is akár)...
-
cuebler
senior tag
én meg max a magyar zászlót szerkesztem ki minden autómra
-
cuebler
senior tag
értem én a tehetetlen haragot a csalók miatt, de van értelme szégyenfalat létrehozni? aki csalásra rendezkedik be, nem fog sb-t vásárolni, könnyen "eldobható" mail-címmel és névvel regisztrál és játszik. gyakorlatilag mire felkerül a szégyenfalra, már akár bannolhatták és új névvel "garázdálkodhat". maximum "tipizálni" lehet őket festés és felnik szerint, hogy a továbbiakban el lehessen őket kerülni.
valaki itt fentebb tett megjegyzést ultra alkatrészek előfordulására vonatkozóan. hogy kicsit tovább árnyaljam a képet: a 28 napos pilótámnak van egy ultra brake, a 7 (!) naposnak pedig egy ultra engine és egy ultra brake. szerintem nincsen benne rendszer, kár keresni.
apropó, valakinek van megbízható info-ja a következő igc-s kocsikra?
-
cuebler
senior tag
nem tudom, feltűnt-e már valakinek, hogy a lucky draw során kapott azonos skill-ek igazából nem azonosak (ha már volt, elnézést!!!) tehát van az inv-ban 2 db ***-os lightning reflex-em, amiből az egyik increase értéke 33%, a másiké 34%. gyors ellenőrzés után kiderült, hogy például a 2 db ***-os unrelenting force-om sem azonos, az egyik 16% a másik 18%...
tudom nem sok jelentősége, inkább csak érdekesség gyanánt... -
cuebler
senior tag
wazze, most már két spec-v-m is van
nem mintha tudnám, hogy mit is akarok... van kb 3.5m igc-m, tele vagyok 3-4 csillagos partokkal és 3 csillagos skill-ekkel, csak nem tudom, milyen verdába lenne érdemes beletömködni őket -
cuebler
senior tag
a kód műxik
-
cuebler
senior tag
kéne lassan valamit venni a silvia mellé. valami hasonló hátsókerekes, "lágyan" irányítható gép kellene. elsősorban igc-s, a boost feltöltéssel várok bizonyos kocsikra. ajánlatok?
-
cuebler
senior tag
nem akartam végigolvasni 12200 hozzászólást egy bizonytalan válaszért: mi alapján rak össze a gép más multi ellenfelekkel? mert a 441-es s15-tel kaptam sprintre 678-as m3-t is ellenfélnek, ráadásként "értő" pilótával. de így meg mi értelme, nem "pofozógépnek" szegődtem, hanem versenyezni...
-
cuebler
senior tag
köszönöm szépen!
amúgy én is nyertem tegnap két pro és egy race cuccot. -
cuebler
senior tag
sziasztok, én is nyertem egyet pár napra (face-n találtam egy kódot). mármint egy lms-t. kezdők szerencséje :-)
már csak az a kérdés, hogy korlátlan ideig ott figyelhet a gift-ek között?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest