- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 20 - jobb későn, mint soha!
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Xiaomi Watch 2 - fast fashion
-
Mobilarena
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
SQX_Barto #7643 üzenetére
Értem. arra akartam kilyukadni, hogy nagyon óvatosan kell fejleszteni a karaktert, mert ahhoz hozzá tartozunk mi magunk is, és ez nem egy olyan játék, mint pl egy lövöldözős folytatás, nagyon sok dolgot újra kell tanulni, és mindig hittem, hogy TEsc nem annyira jó. Ezért írtam, hogy nyomj versenyt is. 2 autód van, azokkal lehet menni, ne a tuningcuccokkal fejlődj most, hanem a billentyűzet mögött nézd meg, hogy van-e még lehetőség előrelépni. Nem azért mondom, mert hú de okos vagyok. De mégis: azért mondom. Sok játékost láttam 50-es szinten sírni a chatben. Szerintem ajánlott most elveszíteni a vereségeink nagyját, később meg már scak a győzelem marad zömében. Az élvezetesebb privát versenyek miatt is jó a sok multiplayer verseny, tegnap tapasztaltam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- LG SN4 soundbar hangprojektor 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Samsung Galaxy S24 FE / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest