- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
Ne haragudj, de te vezettél már életedben igazi autót? Bár ehhez még igazából az sem kell. Köze nincs az autók viselkedésének a valósághoz. Mondom ezt úgy, hogy én magam is szeretem a NFS-eket. Régen nekem is volt saját kormányom, tehát ahhoz is van viszonyítási alapom. Egy Richard Burns Rally, vagy F1 '99-02, Nascar, vagy GTR 1/2 igen nagy élmény kormánnyal, de ezeket bill-en is lehet élvezni, mert attól hogy bill-en van az irányítás még nem változik meg a fizika, és nem válik vezethetetlenné, csak nem lehet olyan pontosan, finoman irányítani. Ezeket elfogadja az ember, mert tudja hogy ezek szimulátorok és ezekhez tényleg szükség van kormányra.
-
gabber01
addikt
válasz
Barthezz2 #4501 üzenetére
Mondom hogy bill-ről birkatürelem kell hozzá. Kormánnyal meg még nem volt hozzá szerencsém. Nagyon kíváncsi lennék rá hogy úgy milyen, hogy az összes tesztelő összefossa magát a gyönyörtől, mert sztem a fizika elég távol áll a valóságtól ebben a cuccban. Ezek a versenyverdák hétszentség hogy nem így viselkednek az életben. Úgy kell terelni őket mintha vmi bivalyerős, de 10 tonnás dobozt vezetnél. Kanyarodni alig akar, de ha mégis akkor aztán nagyon. Bill-ről gyakorlatilag a legenyhébb kanyart sem lehet csúszás nélkül bevenni, ami azért több mint röhej. A másik meg, hogy még nem ültem ilyen kocsikban, de a visszaváltás tényleg ilyen picsa lassú? Esküszöm én gyorsabban visszaváltok a kis puntónkban mint itt a játékban. Az elindulás meg szintén katasztrófa.
Na mindegy. -
gabber01
addikt
válasz
dangerzone #4496 üzenetére
Kapcsold ki a Tempomat-ot.
Sztem az szabályoz le.
-
gabber01
addikt
Elsőre tök megörültem, végre egy NFS a PU után amiben van fizika...de kiderült hogy nincs új a nap alatt, még ha a Slightly Mad Studios is csinálta. Bill-ről katasztrófa! Egyszerűen irányíthatatlan és élvezhetetlen!!! Miért nem lehet megcsinálni úgy mint a PU-t??? Tudom, vegyek kormányt, de könyörgöm, a PUban miért lehetett megcsinálni, hogy bill-ről is hasonlóan jól lehesenn irányítani...és az sem volt kevésbé sim, mint ez...mert hát, ez sem az, nagyon nem, csak próbál annak látszódni. Nem tudom kormánnyal milyen, biztos jó, de már úgy el vette a kedvem, hogy nincs kedvem kormányt venni, pedig eddig tervezgettem. Erről ennyit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest