- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabber01 #4510 üzenetére
Na ezaz.. Nem várom el egy NFS-től, hogy szim legyen, de ha már próbálkoztak valami hasonlóval, akor már úgy csússzon meg az a szerencsétlen autó, ahogy számítana rá az ember, ne random módon hihetetlen helyzetekben..
Csak maradva Spa-nál. Az utolsó sikán előtti bal ív, megyek előtte olyan 250-el, kanyar előtt kis fék, majd fordítom a kormányt, és kicsúszik a fara az eleje meg mintha leragadna egy pillanatra, és úgy "esik" át a kanyaron.. hát ilyen a világon nincs
Ekkora tempónál ha nem lenne elég a tapadás kanyarodni, akkor maximum hiába fordítm a kormányt, elmegy egyenesen, de hogy nem farral előre ez tuti. Igy meg úgy kell összeszedni a kocsit el ne szálljon.. És ez csak egy példa, nemcsak itt van ez.. -
fagy53
nagyúr
válasz
gabber01 #4502 üzenetére
Sajnos kormánnyal is csúszkálnak, bár a GRiD-hez képest valósabb a vezetés. Egymás után mentem a GRiD-del, a SHIFT-tel, az STCC-vel és az LFS-szel.A vezetés élménye, a valós kormányozhatóság is ebben a sorrendben alakul.
Nem olyan rossz a SHIFT kormánnyal, mint bill.-vel, de bizony vannak nála jobbak, mint az iménti felsorolás mutatja. -
trémobil
tag
válasz
gabber01 #4502 üzenetére
Én is kormánnyal nyomom(tam), de egy kalap fosch az egész! már majdnem szétküldtem az egész gépet miatta! Biztos bennem van a hiba, de szerintem, szinte irányíthatatlan a játék! Kivéve ha a segítségek be vannak kapcsolva, de úgy meg a fun faktor nulla! Eddig minden nfs-t bill-el nyomattam végig, ezt lehetetlen, kormánnyal meg nem találom az ideális beállítást, hol túlkormányzott, hol meg alul, tisztesközépút nincs!
-
válasz
gabber01 #4500 üzenetére
mondjuk
Amugy az elején tök örültem, hogy végre egy olyan játék, ahol pályaversenyek vannak, és nem team autókkal(szériákkal) kell menni, jó a pontozásos rendszer, meg ugy az egész. Ekkor még azt is lenyeltem, hogy 3 napot szívtam, mire végre el tudtam indítai, hogy játszak vele.
Most viszont, hogy többet toltam vele, egyre jobban fel tud idegelni ilyen szarságokkal. Komolyan, azt pl rohadtul nem értem,az mért fáj neki,ha netezek kicsit mielőtt indítanám, hogy akkor már nem képes elindulni. És nem egyszer, vagy kétszer volt ez, hanem mindig
Ez az agyament csúszkálás meg.. plafonra mászok tőle. Bekapcsolt blokkolásgátlóval egyszerűen nem tudok kanyarban fékezni,mert a legkülönfélébb módokon képes elcsúszni, az meg külön vicc, mikor a spa-i pályán a hátsó részen a sikán előtt van egy kicsit nagyobb ívű kanyar, amit az ideális ívet jelző szerint padlón vehetném(de persze, hogy nem), ennek ellenére fékezek picit, egyet visszaváltok, majd gáz, és úgy csúszik meg a hátulja, mintha tövig rántottam volna a kéziféket
Az rendben van, hogy esetleg nagy tempóval próbálom, de akkor sem így csúszik meg. Így meg egyszerűen nem tudom úgy bevenni, ahogy kellene..Na jó, majd jövőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Megújult a PROHARDVER!
- Hegesztés topic
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- 3D nyomtatás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyaralás topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- NBA és kosárlabda topic
- További aktív témák...
- HP OMEN 16 Brutális teljesítmény gamereknek és profiknak!
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest