Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
gabber01
üzenetére
mondjuk

Amugy az elején tök örültem, hogy végre egy olyan játék, ahol pályaversenyek vannak, és nem team autókkal(szériákkal) kell menni, jó a pontozásos rendszer, meg ugy az egész. Ekkor még azt is lenyeltem, hogy 3 napot szívtam, mire végre el tudtam indítai, hogy játszak vele.
Most viszont, hogy többet toltam vele, egyre jobban fel tud idegelni ilyen szarságokkal. Komolyan, azt pl rohadtul nem értem,az mért fáj neki,ha netezek kicsit mielőtt indítanám, hogy akkor már nem képes elindulni. És nem egyszer, vagy kétszer volt ez, hanem mindig
Ez az agyament csúszkálás meg.. plafonra mászok tőle. Bekapcsolt blokkolásgátlóval egyszerűen nem tudok kanyarban fékezni,mert a legkülönfélébb módokon képes elcsúszni, az meg külön vicc, mikor a spa-i pályán a hátsó részen a sikán előtt van egy kicsit nagyobb ívű kanyar, amit az ideális ívet jelző szerint padlón vehetném(de persze, hogy nem), ennek ellenére fékezek picit, egyet visszaváltok, majd gáz, és úgy csúszik meg a hátulja, mintha tövig rántottam volna a kéziféket
Az rendben van, hogy esetleg nagy tempóval próbálom, de akkor sem így csúszik meg. Így meg egyszerűen nem tudom úgy bevenni, ahogy kellene..Na jó, majd jövőre

Új hozzászólás Aktív témák
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- BestBuy topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Autós topik
- Battlefield 6
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Eladó EVGA 700 W1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 205km-t futott! Dualtron Togo limited elektromos roller
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő