Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Android Autót minden mobilra!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Redmi Note 9S néven érkezett meg a Redmi Note 9 Pro
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zozzy
aktív tag
Nem tudlak megcáfolni, csak a tapasztalataimra hagyatkozom, de szerintem tuti hogy van ebben a PhysX-ben valami, mégpedig ahogy a legtöbben mondják, a rajtnál. Ellenben szvsz nem a sok egyszerre kirajzolt kocsitól van gond, hanem a sok lengetett zászlótól! Aki látta a Mirrors Edge-et PhysX nélkül, illetve bekapcsolva, az tudja, mire gondolok. Futam közben is előfordul egy-egy zászló, de közel nem annyi, mint startnál. Na meg, időfutamnál, repülő rajtból sem akadozik, pedig van autó akkor is rendesen.
Ettől persze még igaz is lehet, hogy nem támogat semmiféle GPU-s fizikai gyorsítást, mivel nekem is megfekszik a GTX285, azaz valamit igencsak a proci számol. Az is tény viszont, hogy 16xAA-ról 2x-re visszavéve (minden más grafikai beállítás full) jelentős gyorsulást tapasztaltam, de a kezdő képsoroknál 22-25 FPS-körülre zuhanás megmarad akkor is.(#3645) bakosgabor57: Na neeeem, azért annyira nem eszik forrón a kását!
Természetesen az a cél, hogy utolérjelek végre... 
(#3650) Voyage: Nincs itt semmi gubanc, csak nem mindegy, hogy mikor indítod el a Fraps logot. nekem is van olyan log, amiben 47 a minimum, pedig nem 20mp-es mérés volt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Linux kezdőknek
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Android Autót minden mobilra!
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- NBA és kosárlabda topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX B360 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB Zalman N5 ADATA 600W
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5050 - 3 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Természetesen az a cél, hogy utolérjelek végre...