- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvankeresz
aktív tag
Van egy eladóm xbox one-ra, lemez verzió, ha esetleg kell valakinek.
-
istvankeresz
aktív tag
Eladásra meghirdetve.
-
istvankeresz
aktív tag
Én is jól becummantottam...ez a trendi okostelefonon jön az üzi, hanghívás, viber, skype, tuggyatökömmi miatt. Kijátszottam a teljes játékot, jött a (Spoiler miatt nem írom ki) a végén, illetve a stáblista. Amatőr játékosként gondolom, hogy itt a story mód vége. Erre gondoltam, hogy maradt egy csomó lóvém, hát el baxom minden hülyeségre. Xar kocsit széttuningolni, stb. Kilépéskor nézem, hogy bakker, csak 88%-os a játék, pedig minden mütyürt összegyűjtöttem. Nézem a telefont, erre ott egy olvasatlan üzi jel. Bemegyek az üzenetek közé, erre ott meg már nincs jelölve, hogy van olvasatlanom. Mind1, mondom, akkor azért végig hallgatom őket. Erre az egyik lehallgatása után kiírja, hogy valami elit rész még vissza van. Na akkor kapcsoltam ki, mert se lóvé, se fejlesztett kocsi. Váááá. Kezdhetem gyűjtögetni megint a zsozsót, hogy vissza fejlesszem a jó kis beállított kocsimat, amit még megvenni sem tudok. Faxért kell így megcsinálni. Értem, hogy YOLO meg SWAG meg Z generáció állandóan a telefonját nézi, de akkor minek ment le a stáblista, hogy vége a játéknak. De bakker....
De legalább kiírtam magamból az ideget.
-
istvankeresz
aktív tag
válasz
Németh Péter #691 üzenetére
Én már a 3-4 próbálkozás után is idegbajt kapok...főleg, ha hosszú a verseny. Mert egy csomószor csak a szerencsének köszönhetem, hogy pont úgy estem be, csúsztam be a kanyarba, hogy pont nem mentem neki valaminek. Szóval sokszor nem tudatos a nagy sebesség és a sötét pálya miatt. Már másodszorra nem ugyan úgy megyek végig egy pályán
-
istvankeresz
aktív tag
Kezd nagyon idegesítő lenni ez a gagyi csalás módszer...grrrr....hirtelen felbukkanó autók szemből, eléd kanyarodó kamion, pont az ideális ívben lévő tereptárgyak.... Értem én, hogy nehezíteni akartak a fejlesztők, de ne így már... Ha így akarják, hogy sok játékidőt tegyen bele a játékos, akkor plusz pálya, hosszabb event, stb. De így csak unalommá válik az, hogy századszorra csinálom újra ugyan azt a versenyt. Elég lett volna az a nehezítés, amikor egy másik event is azon az útszakaszon van, és más játékos éppen szembe talál. Az is elég idegesítő, de így elég sokat ront a játékélményen.
-
istvankeresz
aktív tag
Mit ajánlotok driftelésre? A One in Many pályával szenvedek...
-
istvankeresz
aktív tag
Benneteket nem idegesítenek azok az óvodás játékostársak, akik azzal szórakoznak, hogy Csak úgy neked mennek....akár már a garázsból kijövet is?! Hogy ebben mi a jó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest