- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
smisa
őstag
válasz
HDR renderin #7512 üzenetére
nekem nem müködik mi lehet a gond a collectorsed se oldja.
-
smisa
őstag
Tudom nem ide tartozik de azért ez kicsit durva vegyük meg a gamet -k azán 1 év múlva a szerver leáll : [link]
-
smisa
őstag
Sziasztok!
Látom , hogy sokkan szenvednek a driftel ami nekem eddig bejött (igaz kormánnyal nyomom de bill. is megy):
padló gáz, majd kettes felváltás után HINTA v kézifék, ha túlpörög akkor gáz vissza ill. és újra padló (a kerék forgássa befolyásolja a pontokat is) ha átforditani akarom, akkor gáz elvétel és egyből átfordúl nekem így eddig 3000pont a min. de általában 5e - 6e a nyert GTO-val. A Program híbája, hogy az autó orrát nem kell félteni én nem 1x végig tolom a falon és 5-6e pont. Amúgy a Carbonban 12 milliót
is csinált valaki az Indán meglehet nézni
A Dragban meg a Nissan 240sx 7.7 lép de megy még az lejjebb, nem kell iden zonda meg supra
A Sprinten az alap Zondával ill azért az autosculpt mindenkinek megvan alapban, ráverek 300 500 km/h-t a z összesítésben
-
smisa
őstag
Sziasztok, szerintetek minden felnivel el lehet érni ua a méretett pl:drag hátsó kerék szélesség ?
-
smisa
őstag
Valaki írta, hogy kapott egy autót (Zonda) vagy ingyen volt neki, azt mért kapta mit kell csinálni?
Valami extrát add ha levered valamelyik királyt
-
smisa
őstag
Sziasztok!
Én 30 % járok a kezdeti 240sx-ből érdemes Drag autót csinálni nekem csak 194HP !!! és 9sec ill 14.96sec a rekordom. A kapott 350Z pedig eddig mindent megnyert, igaz már az uthenger hátsókereket is elforgatja 140-ig. Ja és van 900k-m milyen autót érdemes kétkerekezésre választani?
-
smisa
őstag
Ha valaki lenne olyan rendes és feltené a GRUOP18.cab és a GROUP20.cab fájlokat egy publikus oldalra megköszöném én már 4 leszedtem és mindig valamelyik CRC híbás. Már csak ez a két fájl hiányzik.
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Steam Deck
- Autós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Linux kezdőknek
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 4
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged