Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz
.:Kristian:. #5431 üzenetére
én csak leszedtem egy reg fájlt és beírta magát semmit nem kellett átállítani de ezt nem tom be lehet-e ide tenni... de ha rákeresel tuti fél perc alatt meglesz.
pl nfscarbon.atw.hu-n megtalálod. ne zavarjon a név.jah vagy vedd meg szépen a boltban mint én és akkor eleve magyar!
-
joey04
titán
nah itt van a gondom konkrétan:
[link]nem értem mi lehet...?
-
joey04
titán
Nah emberek.megint egy kis Help kéne!Megvan már minden kategóriában a king cím kivéve a driftet.probléma:nincs megnyitva az a pálya ami a drift király felé visz mert a nyitáshoz 10 rekord döntés kell és nekem csak 6 van. de hol kell meg lennie a 10nek? mert visszamentem a régebbi pályákra megcsináltam 1-2-t amin csak domináltam de nem az enyém a rekord.azok közül asszem már 3mat is megcsináltam de még mindig 6/10 van!A végefélé lévő pályáknál ahol ugye már minden versenynapon csak 1 típusú versenyek vannak ott is van pár olyan nap ahol enyém a rekord is de ott meg összesen nincs 6 rekordom tehát nem ott számolja elvileg. az egész "térképen" viszont jóval több mint 6 rekordos pályám van tehát nem is egybe számolja!mi lehet a megoldás?
-
joey04
titán
Hello.Eljutottam odáig hogy kiállajk Ryo ellen de Driftben egyszerűen nem tudom leverni!Már valami csalás bevetésén is gondolkodtam ha tudtok segítsetek!akár csalással akár azzal hogy aki leverte már az driftben mivel nyomta ellene?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged