Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
Az irányíthatóság elég furcsa nem tudnám megfogalmazni milyen, de nem tetszik
mitha nehézkes lenne, de ugyanakkor viszont könnyű is valahol, mert ha egyszer elkezd kanyarodni akkor olyan mintha valami majdnem magától az úton az adott ívben tartaná
fékezni nem sokat kell nyomod a gázt és valahogy mégis simán bekanyarodik hát nemtudom.......az első 5 percben mindkét pályán első lettem.......köszönöm nekem ennyi elég is volt belőle , grafika az mondjuk szép, nem rossz 1280 4xAA minden High-on tökéletesen fut, ja és az az idióta rángatózás...megy 80-al és remeg a kép sztem rohadtul idegesítő.......uninstall
-
Rusher
őstag
válasz
(Kolombusz) #2459 üzenetére
Elvileg ma jön nem? Kiváncsi leszek
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Sweet.tv - internetes TV
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest