- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mazda626
addikt
válasz
Sirandrish #6186 üzenetére
Mondtam én.
Sok Initial D-t néztem.
-
mazda626
addikt
24%-nál járok, de itt nekem már sablonos a játék. Nagyon jó, az eddigi legjobb tuningolós NFS rész, de ennél a pontnál már unalmas.
Valahogy végigszenvedem.
Csinálok egy adag törésfotót megint.
-
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
válasz
Unbaised-Ben #6087 üzenetére
Köszi, kipróbálom majd. 350Z-m volt, de 3-as szint vele kezdett nagyon irányíthatatlan lenni, akármit állítottam, annak rendesen kitört a hátulja.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Hátsó kerekes autót keresek, olyan beállítással, hogy a kanyarokban az autó eleje viszonylag stabil amradjon, ellenben szeretném, ha a hátulja erősen kitörne. A kormányzást pedig könnyen szeretném megoldani. Melyik autó erre a legalkalmasabb? Hajsza módban használnám. -
mazda626
addikt
válasz
Sirandrish #5911 üzenetére
Alap drifterkocsi Japánban, nagyon kedvelik. Wiki link
-
mazda626
addikt
Driftre AE86-ot használok. Házha valakinek segít:
Guminyomást csökkentettem, így valamivel jobb a tapadásom, a kerékdőlés enyhény pozítív, kormányreakció gyors, turbó alsó tartománytól kezdve nyom, vége maxon van, hasmagasság teljesen lennt, rugók visszarugása majdnem teljesen merev, csillapodás és a többi lágy fele, elsők lágyabbak, hátsók keményebbek mindkét értéken, tehát visszarugás és csillapítás is.
Kanyar előtt kanyar ívével ellentétes irányba húzok, majd átcsapom kéivel az ellentétes irányba, az autó fara szépen megindul, gáz és végig is csúszok szépen az íven, ellenkormányzok végig, gáz is végig, de nem sodródok, másik kanyarba átvezetve megint megcsinálom, át a másik irányba, kézi, gáz, és csúszok. Még arra nem jöttem rá, hogy egy szépen bevehető kanyarkombináció után következő erős ívű kanyart hogyan tudnék szépen bevenni, ha előtte fékezek, akkor lecsúszok az ívről. Ezt kell még kisakkozni. -
mazda626
addikt
válasz
mazda626 #5591 üzenetére
Erre valaki? Bocsi, tudom, hogy volt hasonló kédés, de ezt nem értem, mert felül az a bigyó is 37000-t követelt, 40000+-t csináltam, de ha versenynap elhagyására megyek, akkor meg lenullázna mindent. Nincs olyan pont, ahol meg lehet nézni a követelményeket egy-egy napra vonatkoztatva?
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Chicago Airfield 2-őn játok, megnyertem mindent, de nem enged tovább. Ha a versenyap összefoglalás nézek, akkor mindenhol első vagyok, 2 helyen új rekorodt állítottam. Hogyan tudok tovább jutni? Több rekord felállítása lehetetlen. Az elsőnek 7XXX nekem meg 5XXX.
Villog a jobb felsó sarokban a zöld korona, statban is Lenyomtad!, ez áll, de ez villog. -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Szeretnék autót venni, de nem találom az autókereskedést.Hol érhetem el?
Megvan. -
mazda626
addikt
válasz
Csapi007 #5435 üzenetére
Aha, de Kingben az igazi. Finomhangolással tényleg sokat lehet nyerni. Valamit elkúrtam, minidg lekozmál a motorom Dragon.
Audi S4 mire való? Mire célszerű venni? Drag?
Dragen kívül van jelentősége a széles guminak? Pl ha egy full alap kocsira felrakom a legszélesebb gumit előlre és hátulra, akkor érzem, hogy tank a kocsi, vagy ugyanolyan, mint virsli gumikkal?
-
mazda626
addikt
válasz
m0h0senator #5352 üzenetére
Nagyon tetszik a bömösöd!
Csapi: Mesteri matricázás, PS stílusos.
Jobban el tudnám képzelni ás színben az autót, de ízlések és pofonok...
Tuninggal gyakorlás mellett kísérletezzetek, lehet helyi menüből is nyomni, suspension, anti-rollokkal sokat lehet nyerni. Motort tapasztalgatom majd ki, valamint a váltót. Annó UG2-ben pályacsúcsokat tudtam dönteni egy jól belőtt váltóúttal.
-
mazda626
addikt
-
mazda626
addikt
Nagyon álalt a játék!!!
Ráéreztem!
Ha nem érzitek a kocsi irányítását, azonnal menjetetk a garázsba, és találjátok ki a számotokra legmegfelelőbb FELFÜGGESZTÉS beállításokat!!! Hatalmas. Előbb belőttem, kezdtem ráérezni, kis kézi és scattantam is a falon egy nagyot. De nagyon jól rajta tudom tartani az ívet. le van totál ültetve, merevítők középtűjon, visszarugás merev, lengéscsillapítók lágyak, így ha kézivel nyomtatom a kanyart, mikor visszaállol rendes ívre nem tolja ki az elejét, inkább a fara tör ki.
Sérülések tényleg jól megérződnek. Leberetváltam a jobb oldalt, és ott érezhetően húzott rendesen, meg balkanyarnál nem nagyon akart kanyarodni. -
mazda626
addikt
Ti már jól elhúztatok. Nekem még mindig 3%.
igaz, hétvégén játszottam vele összesen 3 órát, ebből 2 tuning volt. -
mazda626
addikt
Kipróbáltam a driftet, köpni nyelni nem tudok. Fainul eltalálták, csak nem bírom irányítani az autót.
Még rá kell jönni. Vettem egy AE86-ot driftelni. Autó kasztját nem lehet változtatni megvétel után? Pl. driftből átvinni hajszába?
-
mazda626
addikt
Ha már mindenki kifejtette a véleményét, akkor csatlakoznék én is:
NFS1: örök, eszméletlen jó!
NFS2-3: nem tetszett annyira, a 2-ből csak a SE tetszett igazán.
NFS4: Elment, inkább pozitív irányban értenfő.
NFS5 Porsche: Maradandó élményket nyútott.
NFS UG1: ezidáig 7-szer akaszottam ki, nem bírom megunni.
NFS UG2: 1-szer toltam végig, tetszik, de az egy sokkalta jobb nála
NFS MW: Uram ments meg tőle, bár a graf gyönyörű, egyik legszebb NFS.
NFS Carbon: ...Atosculptot ki sem tudtam próbálni, pár verseny után delete...
NFS PS: Kellemes csalódás, le tud kötni, végre egész jópofa a tuning is.A sok OFF után pár ingame kép, a piros SX240 az első tuningolt autóm a játékban:
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]Itt még 1024-ben 8XAA-val, 169.02-es driverrel, Minőség csúszkán, azóta 169.09 BETA 1280 4XAA-val.
-
mazda626
addikt
Na bakker, belemreültem a PS-be. Eddigi legjobb NFS!
Irányítást megszoktam, így eszméletlen jó, törés tetsztik, tuning is. Korrekt játék. Sebességgel nincs gondom, 1280-ban tolom 4XAA-val, sebességérzet is jól el lett találva.
-
mazda626
addikt
válasz
Sirandrish #4597 üzenetére
Egy próbát megér.
-
mazda626
addikt
Nem értem ezt az akadást, 169.02-vel tökéletes. Vsync OFF
-
mazda626
addikt
CHEAT: Akármennyivel belemehettek az ellenfélbe sérülés nélkül az alábbi módon: hátsó lámpát célzod úgy, hogy a te kocsid eleje is picit srégan találja el. Semmi sérülésed sem lesz, ellenben az ellennek.
-
mazda626
addikt
Kipróbáltam a gémet. Kellemeset csalódtam, az irányítást szokni kell, de tetszik. King módban. Törés OK, a menü viszont egy rahedli szar.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Azt a Prágában készült Pro Street mp4 videót milyen codec tudja lejátszani? Már felraktam vagy 3-at de egyik sem jó.Bocsi az OFFért!
-
mazda626
addikt
válasz
::Trunks:: #3881 üzenetére
Mindig bizonyos méretnél? Van routerod? Hálókártyánál cserélj drivert, ezzel én is sokat szívtam, mire rájöttem!
-
mazda626
addikt
válasz
-Nemtom- #3527 üzenetére
Igen, másként fogalmazok. A hátsó ablak, és a szélvédő törik, de az oldalsó ablakok nem. Ez zavar, mert mikor borul az autó, az ablakok éppek, miközben az alkatrészek már repülnek, ha másnak hajtok, akkor pedig törik, de az oldalablak akkor sem, na a lényeg, hogy remélem a véglegesben ezt orvosolják.
-
mazda626
addikt
válasz
-Nemtom- #3518 üzenetére
Ha nekihajtunk egy oszlopnak, akkor igen, de ha borulsz, akkor nem.
snecy: Csak nem lesz tán annyira szar, de a demot tényleg elrontották. Ez nem promó anyag, ez valami más. +2 autó és mittomén drag, vagy drift mód még bele és kész is. Van még rajta dolgozni való, ha korrekten rágyúrnak akkor jó játék lesz. Irányítást csak szokni kell.
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Nincs már esetleg Crashmod a játékhoz, mint pl Colin Dirthöz? Ott lehetett módosítani mindent, többek között azt is, hogy az alkatrész "mikor dobja el magát a kasztnitól". Itt sem ártana egy olyan, és a fárnya üveg is törne, akkor nagyon kellemes lenne a törés. -
mazda626
addikt
Annyira irritál, hogy borulok 10-zel és leszakad minden, 250-nél egy oszlopnál light damage.
Beszarás, hogy az idáigi részekben tört az üveg, itt meg nem. Szánalmas. Sok jól szerkesztett videó után, sajnos ez egy kalap szar. A teljes sem lesz jobb szerintem, de egy esélyt szintén adok én is neki. Ami még LOL, hogy GS-en Zeronak full van meg???
EA bácsi pedig esküdött rá, hogy még fejlesztik a törésmodellt, stb. Vicces. Tehát a játék már rég kész van, csak húzzák az időt, és PR-oznak egy sort. EA=Egyél szArt. -
mazda626
addikt
Sziasztok!
Pár kép:
Totalcar BMW
szálllldosok, szállldosok
landolás
B+, a fényezésNekem így megy:[link][link]
Driverben Balancen a csúszka, most megnézem HQ-ban. -
mazda626
addikt
Fönnt van enkórón! Free leech és gyors!
-
mazda626
addikt
LEHET TÖLTENI!!!!!!!!!!!
-
mazda626
addikt
Azok az EAs képek erősen bűzlőttek a Photoshoptól... AKárcsak Colin Dirté, stb.
Szerintem így is nagyszerű játék lesz, de hogy tudtak ilyen idióta Dragot csinálni?Egyik pillanatban ugyanazzal a kocsival versenyzel, még gyári, következőben meg rajta a 2000 lóerős kocsik alá való behemót kerékkel.
Nevetséges. A Drift viszont büntet videók alapján.
-
mazda626
addikt
Holnap kijön ennek a szarnak a demója és ismét lehet tuningolni a fostalicskákat!
-
mazda626
addikt
válasz
Sirandrish #1529 üzenetére
Colin Dirt féle törésmodell egész komoly lenne.
Állítólag még ezt is fejlesztik, ami szerintem kitesz annyit, hogy be fog törni az üveg.
Kerék mondjuk még leröpülhetne, elvileg úgy szól a megállapodás, hogy az utastérnek épen kell maradnia, gondolom ezért nem sérül a tető, A oszlop, stb. Deformálódjon a kasztni!
-
mazda626
addikt
válasz
Sirandrish #1526 üzenetére
Okok, de én ahhoz viszonyítottam, hogy mi volt az előző részekben.
Semmi! Na jó, de rég siratom a 4. részt! Na az aztán NFS volt!
-
mazda626
addikt
Sziasztok!
Pro Street Crash video!
2. része!
Nagyon tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Le Mans Ultimate
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged