- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
total90
veterán
Na kész ,végiggmentem....De ami a lényeg,hogy csak 77%-ot ír.Ez hogyan lehet?Minden nap Dominated és szinte az összes csúcs az enyém.Nem tudom kinek,hogy megy de nekem nagyon könnyű volt.Ryo ellen volt szinte a legkönnyebb.Nevetséges időket ment a dragban(ő 11 mp körüli,én meg mentem 6.87-et) és a driftben is csak 3500-at csúszott maximum.Speed Challangera nehezen találtam verdát ami jól megy és jól irányítható de végül a Marcelaggo(ha jól írom) és a Porsche Turbo GT-vel nagyon meg voltam elégedve.A Lamborgini gyorsabb de Porsche meg jól kanyarodik még 250 felett is.Nekem a legnehezebb a Grip King volt.Nagyon hosszúak voltak a pályák és jól hajtott az ellenfél is.A Drift King valami nagyon béna volt,2700-at csúszott maximum.Én a végére 4000 alatt soha nem csúsztam.Az egyéni rekordom 9500 felett volt egy kicsivel.Na most várhatok egy évet az új NFS-re,mert nem gondolom,hogy mégegyszer végigzúzom...elég unalmas lett a végére.Ti mire milyen autót használtatok?Én ezeket ajánlom:
-Drag:Supra
-Drift:Nissan Silvia,Rx-7
-Grip:Lamborgini Murcelaggo,Porsche Turbo GT
-Speed Challange:Lamborgini Murcelaggo,Porsche Turbo GT -
total90
veterán
Na én meg jól elkúrt@m a karriert.Eladtam az RX-8-at,mert a legyorsultak és vettem helyette egy Nissat Protot...valami hihetetlen rossz.Sokkal lassabb időket mentem mint a Mazdával.Na eladtam a Protot is(persze full tuningal) és vettem egy Ford Mustang Shelbyt(az újabb kiadást).Az meg egyszerűen elmegy oldalra gyorsulás közben,nem tudom kontrolálni.Ha eladom annyi pénzem marad,hogy vegyek egy Lancer IX-et meg egy tuning sort belerakni.Megérné?A lancer jól gyorsul?Vagy egyáltalán milyen kocsival jó gyorsulni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest