Aktív témák
-
NForce
csendes tag
Thx:C
-
NForce
csendes tag
Hát igen oroszoknál minden megy. Akárhogy is legyen megoldva.
-
Bgs
senior tag
Az a poen, hogy en vettem egy orosz verziot anno ami tokeletesen mukodik. A haverom megvette maganak itthon, hogy legalis verzioja legyen, de az nem mukodik rendesen hasonlo hibakkal (patch ide vagy oda). Igy aztan hasznalja az en verziomat es a polcon tarja a dobozos verziot, hogy be tudja muatni :)
-
NForce
csendes tag
Ha van kazád akkor szerintem ott keress rá oldalként. Én ott találtam egy külföldi warez oldalon patchet multinak.
-
NForce
csendes tag
Szeirntem nézz szét patchek után is, mert nálam is ilyenek voltak mert alap verzió nagyon szar multiban mint neten mint lanon. Először akad mind állat utájna meg potty. Szerezz patcheket.
-
csudri
őstag
UP! :C
-
-
csudri
őstag
Összekötöttem két gépet, látják is egymást, még a verseny is elindul, de kb. 5mp-cel a start után kivág a vindózba!
Ezt az üzit kapom:
movdfl - INVALID SHAPE TYPE ($00) [FILE= ealpcmovdfl.c, LINE=42]
Ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Végre módosított a shader fordításon a Monster Hunter Wilds
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- LEGO klub
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Lexus, Toyota topik
- Kedvenc zene a mai napra
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- NEOS BAZÁR számtek kellékek, kábelek, tartozékok, egerek
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest