Hirdetés
- iPhone topik
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- Magisk
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
jonnyjoker01
veterán
Én is megvettem a havi goldot de igazából leszarom. Kértem egy refundot itt az app törlése után azzal az idokkal, hogy nincs már szükségem rá, (i no longer want this purchase) és egy órán belül visszaírtak, hogy visszakaptam a drága 800 forintomat
Az hogy az EA mit kezd vele (reseteli -e a fiókom e miatt vagy elveszi a goldot) leszarom, mert már letöröltem a játékot 
Szerintem még most töröld le a játékot és kérj visszatérítést, mert a belefektetett időd a jövőben sokkal hasznosabban, élvezetesebben eltölthető

Komolyan a legnagyobb probléma a játékkal nem is az, hogy sok idő míg megszerzel egy kocsit, hanem a versenyek iszonyatos leegyszerűsítése - és itt nem feltétlenül arra gondolok, hogy könnyű/nehéz.
@Danny365: NO COMMENT

Amúgy megpróbáltál már az egyenes szakaszokon is driftelni? Gyorsuláson nem lassít viszont kapod a nitrót.
Mondjuk a free roam módra kíváncsi vagyok, ha majd kijön a frissítés, talán ránézek.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Az hogy az EA mit kezd vele (reseteli -e a fiókom e miatt vagy elveszi a goldot) leszarom, mert már letöröltem a játékot