- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joccc07
addikt
Be szarás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem fogjátok elhinni!
Múltkor írtam a supportnak, hogy elveszett a mentésem majd megint írtam, hogy meglett.
Erre most, hogy beléptem kaptam: 2600rep pontot, 1.500.000 cash-t, 10.000 goldot, 55.000 VP pontot, 3000 VIP pontot, 750 trophies pontot, 810 benzint, 5x rare street ecu lvl 4, 5x rare street engine lvl 4, 5x rare street gearbox lvl 4, 5x rare street nitro lvl 4, 5x rare street turbo lvl 4, 5xrare street wheel lvl 4, 4x rare c.sports ecu lvl 4, 4x rare c.sports engine lvl 4, 4x rare c.sports gearbox lvl 4, 4x rare c.sports nitro lvl 4, 4x rare c.sports turbo lvl 4, 4x rare c.sports wheel lvl 4, 4x rare muscle ecu lvl 4, 4x rare muscle engine lvl4, 4x rare muscle gearbox lvl4, 4x rare muscle nitro lvl4, 4x rare muscle turbo lvl 4, 4x rare muscle wheels lvl4, 2x rare sports ecu lvl 3, 2x rare sports engine lvl 3, 2x rare sports gearbox lvl 3, 2x rare sports nitro lvl 3, 2x rare sports turbo lvl 3, 2x rare sports wheel lvl 3, 1x epic super ecu lvl 4, 1x epic super engine lvl 4, 1x epic super gearbox lvl 4, 1x epic super nitro lvl 4,1x epic super turbo lvl 4, 1x epic super wheels lvl 4, 53x Ford fiesta st BP, 40x Subaru BRZ BP, 53x Toyota 86 BP, 51x Volkswagen golf GTI BP, 75x Subaru Impreza BP, 45x Dodge Challenger SRT8 BP, 50x Ford Mustang GT BP, 25x BMW M3 Coupe BP, 42x Porsche 911 BP, 30x Mazda RX-7 BP, 45x Nissan Skyline BP, 40x BMW M4 BP, 40x Porsche 911 991 BP, 45x Nissan GT-R R35 BP, 40 x Mercedes GT BP, 45x Viper BP -
Joccc07
addikt
Szerintem az lenne a legjobb ha a két játékot összemossnák és azt mondanák, hogy figyeljetek gyerekek adjatok xxxxft-ot a játékért és nincs iap.
Máris nagyobb lenne rá a kereslet és nem mindenhol csak a fikázás menne. Egyébként már akkor ment az anyázás amikor még csak a beta volt kint pedig akkor még lehetett benne haladni nem úgy mint most!
-
Joccc07
addikt
Ha valaki már nagyon megunta akkor a Most Wanted most 26FT a playen!
-
Joccc07
addikt
Valakinek meglesz az utolsó nap?
Nekem már csak 1 csillag hiányzik az RX-7-hez de ahhoz kell még 14 BP.
Az összes alkatrészhez meg már csak conversion kit-tek kellenek de mindegyikhez legalább 10.
Már csak 23 PR pont kell, hogy majd ha egyáltalán eljutok oda meg tudjam csinálni az utolsó versenyt.
Egyszóval sajnos nem lesz meg. -
Joccc07
addikt
Siker!!!!!!!
Visszatudtam állítani a mentésem mert volt egy data mentésem tegnapról!
Felraktam és jó lett!!!
-
Joccc07
addikt
Ezeket mindet próbáltam de sajnos teljesen eredménytelenül.
Frissítésnél nekem is volt ilyen, hogy elölről kellet kezdenem de mindig visszatudtam állítani.
Mindegy, írtam a supportnak. Most várok.
Remélem gyorsan megy a dolog mert nem szeretnék lemaradni az eventről.lacy86: Igen, én is ebben reménykedek!!!
-
Joccc07
addikt
Ezt nem hiszem el!
Elszállt a mentésem!
Most ilyenkor mi van? -
Joccc07
addikt
Ez az event fincsi lesz. De jó, hogy elfogyott az összes goldom!
Kiváncsi leszek miért tart 4 hétig és mit ad a legvégén. Vagy minden héten lesz valami NAGY nyeremény?
Elég idegőrlő lesz. Még jó, hogy kórházba dolgozom. Hozok haza nyugtatót. Ha kell valakinek írjatok privátot! -
Joccc07
addikt
Szerintem is arany nélkül nem lehetett megcsinálni az eventet. Főleg úgy, hogy 1 ticket jött 40 percenként. Ha maradt volna a 20 perc mint az előzőekben akkor talán de így semmiképp. Nekem kellett BP-re 2000 a maradék goldom meg elment ticketre. A jó k@rva anyját a játéknak, de mivel nincs jobb a playen és amúgy is Need for Speed fan vagyok ezért marad ez.
-
Joccc07
addikt
Mindenkinek kellemes, békés karácsonyt kivánok!
-
Joccc07
addikt
Sokkal szebb lett nálam is.
Végre van füst drift közben. -
Joccc07
addikt
-
Joccc07
addikt
Megszivatott ez a g.ci játék!!!
Tegnap úgy döntött, hogy ő most visszaállít egy régebbi mentést úgyhogy kezdhettem előlről az eventet és egy csomó autóm és fejlesztésem ment a levesbe!
Visszaállított kb. egy 2 héttel ezelőtti állapotra!!! -
Joccc07
addikt
válasz
-=Szabi=- #860 üzenetére
Érdekes nálam megy!
A tournament-nél meg valami zavar van az erőben.
Az csak egy dolog, hogy irreálisan alacsony pontszámú mondjuk a pagani vagy az aventador de az, hogy egyik versenyen az utolsó ember autója 700 pr-es utána meg jön egy 600 pr-es ez elég furcsa.Mondjuk nem bánnám ha a vége felé 300-400 pr-es autókat dobna fel.
-
Joccc07
addikt
Azért ilyen hosszú mert jön a nagy Frissítés!!!!!
-
Joccc07
addikt
Valaki elkezdte már írni az összefoglalót?
-
Joccc07
addikt
Gondolkoztam, hogy a chapter végén nem sajnálom majd az aranyat a Razor mustang-jára de miután mentem vele chapter 4-be hát rögtön megváltozott a véleményem.
Nem valami szép. -
Joccc07
addikt
Ráparáztam rendesen a 7-es Hunterre mert hardot írt. De másodikra sikerült.
Elsőre megszívatott az egyik ugrató. -
Joccc07
addikt
Ezek a conversion kittek mire jók?
Van vagy 30 darab de egyikkel se tudok mit kezdeni!Maxtreme: Én is azzal szívok!
-
Joccc07
addikt
válasz
#13110016 #58 üzenetére
Egyiket sem kapsz.
Csak akkor kapsz valamit (tournament pont, pénz...) ha tier-t lépsz + ha vége a tournamentnek akkor a végső helyezésed alapján kapsz cuccokat (Ranked rewards alatt láthatod).
De ahhoz, hogy a tournament-be 100 alatt legyél, tolni kell bele az aranyat és az időt rendesen legalábbis én úgy vettem észre.
Szerintem még nem szűrik a hackereket ez abból is látszik, hogy tournament-be mindig valami ruszki az első.Maxtreme: Hogyhogy nem?
-
Joccc07
addikt
válasz
#13110016 #56 üzenetére
Én most hétvégén nagyon ráfeküdtem a tournamentre de így is csak 1000. körül vagyok. kitudja mennyire csúsztam vissza mert este már nem tudtam játszani.
Most a VP-vel sóherkodok. Van 17.000 de nem akarom elpacsálni egy olyan verdára amit nem szeretek. Várom a mustang-ot. -
Joccc07
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest