Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
Én is 22. szinten vagyok, simán lehet haladni IAP nélkül is, csak folyamatosan fejleszteni kell az autókat, és versenyezni ahol csak lehet. Nekem eddig csak a tervrajzok miatt kellett újrajátszani pályákat, hogy tovább tudjam fejleszteni a járgányokat. Meg aztán tegnap kicsit beállt a haladás, ma reggel meg bedobott pár hiányzó blueprint-et az M3-hoz meg az RX7-hez, így már azok is megvannak, lehet őket űzni car seriesben. Meg az előző BRZ-s tournament végén is adott annyi visual pontot hogy kaphatott full optikai tuningot a fiesta
Amúgy annyival nem vagy előrébb, ha ládákat veszel úgy vettem észre. Jó ez, jó ez!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest