Hirdetés
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
ja igen,az volt a gond a virtuális gamepad,azóta nincs irányitási gondom.Most éppen a Barontól elnyert porscheval nyomom,felváltva egy lancerral.
A gyorsulási versenyek gamepaddal nagyon könnyűek lettek,eddig bill.-ről nyomtam,most elöszőr játszom végig gamepaddal,régen utáltam a gyorsulásit,de így csak egy gyors verseny!
-
Chaser
legenda
A 76gt viszonylag olcsón lett volna /közelében nem kapnék 1950prot/, de megvette más
Lehet marad ez, és majd 86gt lesz de csak GB, passzív hűtéssel.. fogyasztás/melegedés szempontjából jobb mint az ati, ha valamivel lassabb is. Valszeg megvárom az NFS következő részét, hogy érdemes-e 1általán nagyobb kártyára cserélnem a mostanit, vagy nem. -
Rica
senior tag
A 9600 pro adott, nem új beszerzés, és nem tervezek köztes állomást, nem is lenne sok értelme, mert ráadásul úgy néz ki, hogy kb egy hét múlva meglesznek a memóim: A-DATA 566. Már csak attól félek, hogy a deszka nem fogja vinni a 270-es FSB-ét, amit tervezek, mert a HIS féle iceq turbo 1950 alá szeretnék 3GHz-t

Akkor viszont megyek munka után havat lapátolni és cserélem a deszkát is
[Szerkesztve] -
_stick_
őstag
Nekem 7600GT (AGP) van, 1280x960-ban motion blur kivételével minden más fullon és így csak akkor esett 23-25 FPS-re, amikor esőben mind 3an előttem voltak és szórták a kápembe a permetet. De, ha az árnyékot is leveszem, akkor már hibátlan.
Amúgy mennyiért vesztegetik a játékot manapság? -
Rica
senior tag
nem tagadom

úgy kezdődött, hogy letöltöttem a Most Wanted demoját a munkahelyemen, itthon meg nem akart elindulni a P3-on (Tua 1,2 cerka)
nem mondom, hogy nem volt jó érzés, amikor 800*600-on 7-es dx-es kártyával száguldottam
Ha minden igaz, augusztus elején összeáll az úk konfigom, egyelőre 9600 proval, a cél 1024*768 közepes beállításokkal
aztán karácsonyra X1950 pro, azzal még nem tudom mia cél
ja , dehogynem, a gyerekeknek jó felbontású herripotter 
-
Rica
senior tag
Hát... én most előbb kiélvezném úgy, ameddig el nem füstöl a 9600 pro, ez kb egy fél év, aztán az új kari, amihez remélem az új konfigot is meg kell nyújtani egy kicsit, azzal meg egy év legalább, de utána benézek a netre is, persze, csak akkor, ha addigra sikerül szerezni egy HSDPA-s telefont ,most 3G sima modem, ollan 250 kbps körül nem hiszem, hogy elég
De félek, hogy a drága mobil helyett inkább egy új vinyót veszek meg monitort 
-
Brian_GT
őstag
Kössz sikerült találni egy oldalt ahol élt a link.
ööö most annyi bajom van, hogy megy a progi szépen meg minden..szakitja a netet ott ahol kell..megcsinálom a szevert meg minden...aztán visszakapcsol a netem...jönne haver ( tehát kattint JOInra ) de nem látja akkor sem a szervert.
Pedig találtam neten több leirtrást is hogyan kell és tisztára úgy csináljuk...de akkor sem látjuk a suervert..nem tudod mi lehet a baj?? -
Brian_GT
őstag
Megvan..egyik hszben van 2 link..egyik felsorakoztatja a gameket amik mennek elvileg hamachi alatt..másik link meg elvisz egy oldalra ahol látiom hogy ott van a mw hamachi 2.3..de ha rákattintok bead a egy köv ablakot és kirakja középre hogy irjam be a keresési feltételeket...mindig ezt adja bárhányszor rámegyek..de download vagy ilyesmit nem találok...
segítenél hogyan szedjem le??
De ez mellett találtam csomó oldalt ahonnan lelehetne szedni de mindenhol az van hogy nem élnek már a linkek...
Tudnál adni linket ahol jól letudom tölteni vagy vhogy odatudnád nekem adni a progit?? -
Zoltán
őstag
De akkor, ha az éppen aktuális autóm nézem, akkor miért ne meseik egybe a kis sárga csík a hosszú kékkel? Csak közel van hozzá, de sosem esik egybe a garázsban. Performance vásárláskor egybeesik a sárga a jelenlegi (''fizetés előtti'') állapotal, de kocsivásárláskor, vagy garázsban válogatáskor nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa Rally
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RX 7600 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Én mindig ''bentről'' vezetek úgy is. Kíváncsi vagyok, meddig bírja az öreg kari a lépést tartani, ahogy haladok majd előre a játékban.

ja , dehogynem, a gyerekeknek jó felbontású herripotter
De félek, hogy a drága mobil helyett inkább egy új vinyót veszek meg monitort