- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navonmizu2
csendes tag
-
Navonmizu2
csendes tag
A frissítés óta töröltetek már ikont vagy widgetet úgy, hogy felhúzzátok a kukába? Nekem ez nem megy. :-)
-
Navonmizu2
csendes tag
A frissítés óta éppen a Smart Wifi Toggle tette bizonytalanná a wifit, letöröltem ezt a programot, így most jó és stabil teljesen
-
Navonmizu2
csendes tag
Üdv!
Március 31-én jött egy új frissítés a telefonra, nem tudja valaki, hogy mit tartalmaz, mit javítottak?
-
Navonmizu2
csendes tag
Kicsit nehéz megérteni, mi is a kérdésed pontosan... De a lényeg, hogy a telón alapból van egy fólia, és még egy ugyan olyat kaptál hozzá a dobozban. Tehát a másodikat ne tedd rá.
A mizu logó (sajnos) és a gombok a kijelző üvege alatt vannak, így azok nem jönnek le, ha leveszed a gyári fóliát. Pedig ezt a "mizu"-t jobb lenne leszedni valahogy, mert sokan kiröhögik az amúgy jól kinéző készüléket. Nem értem, miért nem a Navon-t írták rá. :/Hetek óta az "iGO My Way QVGA 8.4.3.179971 MULTISCREEN"-t használom, tökéletesen működik. Az Igo Primo nem volt ok, talán a nagyobb processzor és/vagy ram igény miatt.
-
Navonmizu2
csendes tag
válasz
bigtibi0720 #112 üzenetére
Szia!
1,3 Gb áll rendelkezésre appok telepítéséhez! (Root után pedig amekkora SD kártyát teszel bele...)A videók 4 féle minőségben készíthetők, mind 10 képkocka/mp-el: 176x144, 480x320, 640x480, 864x480.
Videók hangja: 64-134 kb/s, 24 kHz.A fotók felbontása: 1.3, 2, 3, 5 MPixel.
Mindezek persze a gyári alap szoftverrel.
-
Navonmizu2
csendes tag
Meg nekem még az volna az észrevételem, hogy Automata fényerőn nagyon sötét a kép, utcán alig lehet látni, ilyenkor manuálisan kell feltolnom. Nektek?
-
Navonmizu2
csendes tag
Én se merem rootolni egyelőre. Nekem ez az első androidos telefonom
Azt nem tudjátok, hogyan lehet root nélkül screenshotot csinálni? Playen minden ilyen programot szidnak a kommentek. Ebben a tesztben hogy csinálta az író? http://pdafanclub.hu/navon-m400-teszt-mizu-konkurencia/
-
Navonmizu2
csendes tag
-
Navonmizu2
csendes tag
Hú, szuper ez a leírás, nagyon köszönöm, hogy ennyit fáradtál vele!!
Én is ilyen telót vettem, eddig nagyon tetszik. Minden működik rajta, NEM SZAGGAT, nem fagy! Talán egyedül a kamera a teló gyenge pontja...
Viszont ha sikerülne plusz RAMot csinálni, azt is írd meg, légyszi! Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- 3D nyomtatás
- Fotók, videók mobillal
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest