- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prime110
aktív tag
Grat, alma, körte a két készülék összehasonlítása.
Az M400 egy belépő árú és kategóriás DualCore 4"-os kis masina, az M502 egy Quad-Core 5" IPS-es, FullOGS kijelzős telefon, 42,5x veri körbe kábé a kis M400-at, felesleges összehasonlítani.
Nekem is 502-esem van, szerintem nem fogod megbánni, ha van most OTA-frissítés akkor azt csináld meg, javaslom, mert az első kiadású SW az akkumulátor kijelzést rosszul kezelte. -
Prime110
aktív tag
Szia,
Dehogynem lehet, PC-re csatlakoztatva, külső meghajtóként látja a belehelyezett SD-kártyát és annak tartalmát szabaon lehet módosítani.
Ezekre az igényekre bőven elég, a kamera nem egy nagy eresztés, nappali fényben használható, de csodát nem kell tőle várni.
Ár / értékben jó telefon, lehet vannak ekkora méretben olcsóbbak is, de azoknak rosszabb a meghibásodási aránya, ez a telefon sem hibátlan, de a szoftvere azért viszonylag jól van optimalizálva, de van Navon-ból a D500-as, az 5" és némileg talán jobb is, de ha a 4" a vágyad, akkor jó választás. -
Prime110
aktív tag
Kis update, aki eddig "csajosnak" érezte az M400 fehér hátlapját:
M400 Black Edition -
Prime110
aktív tag
Mivel a telefonon kvázi stock Android rendszer van így a user manual bárhol beszerezhető, mondjuk kezd el az elején, ahol még dedikáltan okostelefonokra volt a rendszer kalibrálva.
Persze nem ez az eleje, mert ahhoz egészen valahol vissza kéne menni az 1.5-ig, de ne legyünk ennyire maximalisták!
Ha ez megvolt akkor léphetsz a 4.0-ra, azért nincs 3-as, mert akkoriban külön volt a fejlesztés még tabletra is és úgy nézett ki külön is marad, de aztán persze nem és a 4.0 volt az, ami már a tableten és okostelefonon is elérhető lett a könnyebb átjárhatóság kedvéért.
A többi már csak finomhangolás illetve itt van egy általános összefoglaló, hogy mi az egyes verziók közötti fejlődés mértéke.
Jó ismerkedést, üdv!
-
Prime110
aktív tag
Tegnap este indult egy fb-oldal a NAVON MiZU telefonoknak.
Rajta néhány újdonsággal is, amik érkeznek! -
Prime110
aktív tag
válasz
kisselli #127 üzenetére
Szia,
Természetesen.
Célszerű a mobilnet-képes SIM-et az egyes slotba tenni, míg a másik kártyát, amit mondjuk csak beszédre használsz, a kettes slotba.
Aztán ha bent van mind a két SIM, akkor a beállítások menüben az első menüpont a SIM-kezelés.
Itt be lehet állítani, hogy melyik kártya melyik funkciót lássa el, lehet azt is, hogy a beszédhívásra használt kártya tényleg csak beszédhívásra és üzenetre megy míg a másik meg csak mobilinternet és videóhívás funckcióra.
Így mind a két kártya aktív egy időben.
Üdv, -
Prime110
aktív tag
Értelek, nos, amit tudok:
1, igen
2, nem, standby csak - de ez nem negatív dolog végül is, tudtommal talán a Samsungnak van egy ősrégi telefonja, ami ezt a funkciót támogatta a mostani drágább telefonok sem feltétlen tudják ezt (például ennek a nagy testvére sem és mondjuk a Wayteq Talk 5H-ja sem)
3, hát ezekben nem vagyok biztos, semmi olyan konkrét nincs rajta telepítve, amit más ne tenne fel első körben, de dedikált programokról nincs hírem (nekem M500-asom azon sem volt semmi egyedi, 3 féle Office volt, de mind Trial meg a legáltalnosabb (FB, YT, WhatsApp, stb.), kábé ennyi.
4, ez szerintem Adnroid feature, nekem az 500-asom hozzá lehet társítani, kizártnak érzem, hogy ennél ne lehetne (de mondják el azok, akik használják).
5, A hivatalos oldal szerint:
Doboz tartalma
NAVON Mizu M400 okostelefon
Töltőfej
USB adatkábel
Dokumentumok
6, ez megint csak Android tulajdonság, nekem van a menüben hangalapú vezérlés, márpedig az M500-on és az M400-on is ugyanaz a stock Android került fel.Remélem tudtam segíteni, de nyilván írjanak inkább ténylegesen olyanok, akiknek ilyen van, lehet van eltérés, de kétlem.
Üdv, -
Prime110
aktív tag
válasz
laca7909af #86 üzenetére
-
Prime110
aktív tag
válasz
laca7909af #84 üzenetére
Szia,
- Nem próbáltam, ha dedikáltan kíváncsi vagy valamire szívesen megcsinálom tesztből.
- Így igaz, minden eseményt jelez amíg ki nem lövöd az értesítő sávot.
- Ezt a videót megnézem neked, amúgy ahogy láttam a Wayteq Talk 5H-ja ami ennek a telefonnak megfelelő teljesítmény alapján, csak az 0,5"-al nagyobb kijelzővel bír illetve ez "csak" qHD, míg az elvileg HD (nem mintha ezen egy pixelt is látnék...) és talán pont a Mobilarénás bemutató videóban van egy videófelvétel, na az koppra ugyanaz, mintha ezzel csinálnád, de hazafelé csinálok egyet és megnézem ezeket az értékeket.
Üdv, -
Prime110
aktív tag
- nem Gorilla Glass, csak Single Glass, viszont szép a képe és a karcmentességet a rajta lévő fólián felül a csomagban szereplő plusz egy képernyővédő fólia óvja.
- AnTuTu: most gyorsan megcsináltam, 13638 minden nélkül, natúrban (nem szabadíottam fel több RAM-ot meg semmi). -
Prime110
aktív tag
Nem volt még ilyen, lekopogom, ne is legyen!
Kiakadni még nem sikerült, általános használat mellett itt a 4 mag már bőven elég.
Mondjuk jogos nem is futtatok rajta komoly játékokat, de mondjuk a Dungeon Keeper-t rezzenéstelenül viszi, jó, az nem túl releváns, de inkább az, mint mondjuk a Flappy Bird! -
Prime110
aktív tag
válasz
littlelion21 #68 üzenetére
Sajnos most csak ilyen képet tudtam lőni egy Prestigio telefonnal, de a méret talán látszik rendesen.
Amúgy a hivatalos oldalon is van egy ilyen kép, ami hands-on, az megfelel a valóságnak, kábé.
Üdv, -
Prime110
aktív tag
válasz
littlelion21 #66 üzenetére
Igen, van. Szép kék, ha pont belenézel néha el is tud vakítani, de tuti észreveszed!
Ahogy én látom nagyon nem, ez gyári Android. Hogy esetleg a jobb tárhelykezelés miatt vagy ilyesmi egyéb "főzés" lenne a ROM-ban, nem tudom, de majd linkel valaki XDA-ról valamit biztos!
Bocsi, de most tényleg csak ez a két kép volt a telefonon! -
Prime110
aktív tag
válasz
littlelion21 #58 üzenetére
Ritkán fotózom vele, de itt van 2, ezt gyorsan megjegyzem, hogy mesterséges fényben, este 11-kor egy kocsma éttermében volt zárt ajtók mögött, szóval természetes maximum a kaja volt, fényből nem jött be sok.
A hangminősége szerintem rendben van, használom egy AKG fejhallgatóval, azzal szépen szól, kihangosítva csak a csengőhangom megy rajta de bárhol meghallom, ha hívnak, még BKV-n is!
Összeszerelésre nincs panaszom, nem nyikorog, nem recseg, nem ropog, nagyon patentul csatlakoznak az illesztések, ezt pár (nevesebb) gyártó is megirigyelhetné.
Akku idő én viszonylag nagyobb felhasználó vagyok, szóval nálam úgy, hogy: 2SIM folyamatosan bent, WiFi folyamatosan bent, napi másfél-két óra mobilnet, 60 telefon az 1 perctől a 15-ig terjedően, teljes fényerőn..., na így esik le a reggeli 100%-ról este 8-ra 15%-ig az akkumulátor, de mint látható én munkaeszköznek használom, átlagos felhasználó, tized ennyi telefonra szerintem másfél napot lazán, automata fényerőn szorítva a két nap is meglehet (HSDPA nélkül, persze).
A hátlap nem olyan mint az M400-é, tehát nem ilyen "szálhúzott" egyszerűbb annál, de kényelmes, nem csúszkál benne a kezem.
Ha érdekel még valami, akkor csak szólj. -
Prime110
aktív tag
válasz
Navonmizu2 #51 üzenetére
Hangerőgomb lefele és bekapcsológomb egyszerre megnyomva így kerül mentésre a képernyőkép a Galériába.
-
Prime110
aktív tag
válasz
Lacikaaa007 #44 üzenetére
Szia
Ha jól látom Szombathelyről vagy, ott a Media Markt-ban van belőle, több darab is, sőt a nagyobb modellből is láttam ott már!
Üdv, -
Prime110
aktív tag
Nocsak, megjelent a nagy testvér is!
Navon Mizu M500
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Path of Exile (ARPG)
- Spotify
- AliExpress tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politikai mémek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest